Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

srebro

Magia Świąt?

Polecane posty

Kolejne święta za pasem, gwiazdkowe są magiczne niezaprzeczalnie, a wiosenne? Do tego kolejny moment, żeby sobie przypomnieć o rodzinie i znajomych - swoista magia życzeniowa ;), a tu w ruch idą kartki pocztowe z racji działania Poczty dochodzące z reguły po świętach, smsy - niezbyt eleganckie, ale szybkie i tańsze nieco od rozmowy telefonicznej, albo wirtualne \"kurczaki\", jak choćby >>> \" http://wielkanocnykurczak.pl/?src01=00a76 \" - najtańszy, szybki i efektowny (popiszczy, rozrusza ekran, zażółci się wesoło) a jak u Was świąteczny nastrój?

Gość królikbax
może być...mnie zawsze Wielkanoc kojarzy się z wiosną,wszystko budzi się do życia...i żółte tulipany na stole:)cudo!!!

tulipany....u mnie będą kolorowe, tęczowo wiosenne pamiętam, jak jeszcze u babci na wsi w skrzynkach grzały się pisklaki i zawsze na Wielkanoc było mnóstwo tego żółtych puszystych kulek (a to tak a propos tego kurczaka wielkanocnego, bo spojrzałam na swój wczesniejszy post) - a teraz, teraz moje dziecko może co najwyżej zobaczyć jak piska na ekranie...szkoda w zasadzie