Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania Anka

Szukam sali na wesele w Okolicach Murowanej Gośliny Rogoźna Wlkp. Wągrowca HELP

Polecane posty

Gość Ania Anka

Poszukuje sali ładnej ale tez nie z kosmiczną cena za osobę ! Tez chciałabym aby na zewnątrz było ładnie może jakiś ogród albo wyjście na taras ! Ślub we wrześniu wiec miesiąc ciepły ! I na ok 90-100 osób ! Proszę o pomoc ! Czasami są ładne urokliwe miejsca w jakiś małych miejscowościach o których się nawet nie wie ze istnieją także proszę was o pomoc !

Gość kolorowe kredki
Wiem ze ludzie chwalą sobie restaurację Maggi w Rogoźnie, ale ona nie ma strony internetowej. Podobno ładna sala, dużo jedzenia, niedrogo i ogólnie ok :)

Gość Ania Anka
Dziękuje tak znam ta sale ale ona jest na przeciwko cmentarza !

Gość kolorowe kredki
spoko, zmarli wódki nie piją :)

Gość Ania Anka
Dzięki będę miała na uwadze ?

Gość Ania Anka
Pomocy błagam was pomóżcie mi z ta salą !!!!!!!!!!!! PLISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS !

Gość jakakkakakakak
a skad ty jestes?

Gość ewka to ja
Zdecydowanie odradzam "Dwa Stawy Kamińsko" - szkoda słów: - obsługa jest tylko miła przed organizacją imprezy/obiadu - w trakcie juz pojawiają się wyraźne niedociągnięcia czas oczekiwania - niemiła obsługa dziwne koszty - jak przychodzi do płacenia za posiłek okazuje się, że ceny się nie zgadzają i jedliśmy zupełnie co innego niż zamówiliśmy a zamiast wody pilismy wino ... Organizowałem tam imprezę i okazało się, że zjedliśmy z zaproszonymi gośćmi 2 razy tyle ile zamówiliśmy przed organizacją - ale tylko na papierze (!) imprezy a dodatkowo pomimo, że kwota była w wycenie podana całościowo dołożono nam jeszcze koszty obsługi kelnera, sprzątania sali, nakrywania do stołu itd. Najzabawniejsza była rozmowa przy regulowaniu rachunku gdzie poinformowano mnie, że to zwyczajowe praktyki w lokalu tego standardu ... Wyśmienicie się ubawiłem ale mimo wszystko chyba lepszy pikinik na trawie na dzikiej plaży niż "Dwa Stawy" Kamińsko z taką ofertą.

Gość alabongo
Cześć :) , odświeżam temat, bo za rok chciałabym zorganizować wesele na ok. 70 osób w Murowanej Goślinie, bądź w okolicy. Wstępnie orientowałam się jak wygląda menu w Hotelu Relax i nawet mnie zainteresowali, no i termin jest wolny. Co myślicie o tym hotelu? Warto, czy nie... Proszę o polecenie innych okolicznych miejsc