Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomocccccyyy.

POMOCY! co to moze oznaczac?

Polecane posty

Gość Pomocccccyyy.

Otóz dzisiaj jes 25 dzien mojego cyklu, 21.03 skonczylam pierwsze opakowanie tabletek anty, po 2 miesiecznej przerwie, zawsze juz w tym czasie wystepowalo u mnie krwawienie a tym razem nic! a raczej od dwoch dni mam taki "brudny sluz" chodzi o to ze jak sie myje to on wtedy sie wyplukuje, zawsze tak mam 1 dzien po okresie, lub jest jak robie siusiu to widac to na papierze toaletowym, majtek brudnych nie mam. pomozcie /// czy to moga byc oznaki ciazy??

Gość diane_25
nieeee ciąża raczej nie. Ja bym nawet powiedziała ze to normalne po tabletkach i poczekała do końca następnego opakowania.

Gość Pomocccccyyy.
no martwie sie bo pierwszy raz tak mam, zawsze mialam tak jakby normalny okres, tak obfite byly krwawienia, a po za tym kiedy przyjac nastepna tabletke? w takim razie_

Gość normalnie
tabletkę bierzesz normalnie 8 dnia przerwy, przeczytaj ulotkę do jasnej, przecież jest napisane, że bierze sie ósmego dnia niezaleznie od tego czy krwawienie wystąpiło czy nie, czy się skończyło czy jeszcze trwa, nawet jak się dopiero zaczęło

Gość za krótka ta przerwa
bez sensu robić 2 cykle przerwy, to tylko rozregulowuje organizm jak sama widzisz przerwa powinna wynosić przynajmniej 3 cykle bez tabletek

Gość Pomocccccyyy.
no ale moj gin nic nie powiedzial ze to moze zaszkodzic czy cos takiego, heh, to sobie narobilam :(

Gość Pomocccccyyy.
teraz to juz wiem to tez, i wynika z tego ze trzeba gina zmienic, test robie jutro........ :( boje sie, ale nie wazne jaki bedzie wynik przyjme odpowiedzialnosc za swoje czyny....