Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość centrum edukacji

Czy dziewictwo stracilyscie z mezczyzna, ktory teraz jest

Polecane posty

Gość centrum edukacji

waszym mezem lu narzeczonym? prosze o odp tak lub nie

Gość hania k
nie

Gość oeisis
nie

Gość domikika
Nie :)

Gość Niestety nie
chcialam byc tylko z jednym ale niestety musialam go wyrzucic ze swego zycia bo mnie zdradzil

Gość zolwikk
ja dziewictwo stracilam sama ze soba i pewnym warzywem :-)

Gość TAK TAK TAK TAK
TAK! ja dla Niego pierwsza i On dla mnie takze :) piekne wspomnienia :) razem od ponad 6 lat :) Slub za 6 miesiecy i pare dni :)

Gość tez tak
razem 25 lat

Gość Romozom
nie :)

Gość zolwikk
to lipa jak sie nie wyszaleliscie przed slubem bedac w zwiazakch z innymi. bo po dlugim czasietakie osoby zaczyna kusic aby sprobowac jak to jest z innnym. tylko mi nie mowicie ze nie bo wiele pra sie rozpada przez zdrady wlasnie z tegopowowdu

Gość nie i wcale
nie żałuje bo wiem że to co było wcześniej było do bani a teraz z narzeczonym dopiero jest cudownie !!!!!!! i nie będzie mnie nic kusić bo wiem że to co mam jest cudowne :) fakt z byłym byłam 8 lat i kusiło oj kusiło sprawdzić jak to jest z innym ale zanim sprawdziłam byłego już nie było heh

Gość nie nie nie nie nie
NIE !! :) troszke żałuje ze to nie temu dałam cała siebie:P... ALE on tez nie jest prawiczkiem wiec jestesmy kwita.. za to mamy dosciwadczenia ktore teraz mozemy wykorzystac w wpsolnie sie zadawalac! :P ... i jest boooosko:P ... POZA TYM... nasza 'piewrwsza wilka miłosc' przezywa sie w iwkeu pow. 16 -19 lat i wtedy tez tracimy dziewictwo... a ze baaaaaaardzo niewiele jest par ktore sa za soba na tyle dlugo zeby w koncu sie pobrac i dopiero poźniej zpotykaja ta jedyna / tego jedynego ...nie jestesmy dziewicami w dniu slubu, czy nie jestesmy tez dziewicami dla naszych narzyczonych:)

Gość Grzeczna123
"nasza 'piewrwsza wilka miłosc' przezywa sie w iwkeu pow. 16 -19 lat i wtedy tez tracimy dziewictwo..." --> To w takim razie jestem dziwadłem bo dziewicą byłam do ubiegłego miesiąca - a mam 25lat. Nie wiem czy będę z Nim do końca życia, ślubu wogóle nie planuję z nikim ale jestem zadowolona z wyboru "tego pierwszego". Mam nadzieję że ani Jemu ani mnie nic się nie zmieni jeśli chodzi o wybór tej drugiej osoby i będziemy się cieszyć sobą jeszcze dłuuugo:)

Gość qwertyytrewq
tak, bylismy dla siebie pierwsi i bylo cudownie pobieramy sie za pol roku a razem jestesmy juz 8 lat jest bosko

Gość tak jest super
TAK

Gość trampolinkaaaaa
tak:)

Gość martulula
ohh tak tak pierwsi dla siebie oboje bylismy;D i bedziemy jestesmy ze soba 3 lata ,slub za jakies 5 lat;p moj jedyny wojtus;**

Gość wiadro
tak :) oboje bylismy dla siebie pierwszymi

Tak Byliśmy dla siebie pierwsi, małżeństwem jesteśmy 3 miesiące Polecam ;)

Gość aja powiem /.....
a ja powiem tak: nie bly on moim pierwszym, a ja bylam dla niego pierwsza, oboje mamy po 22 lata, jestesmy razem 4 lata, slub za rok. Zaluje, z tego wzgledu, ze on zrobil to ze mna pierwszy raz a ja niestey mialam kogos przed i jest mi bardzo przykro z tego powodu, a z drugiej strony mozna powiedziec ze sie wyszlalam i nawet troszke zaluje ze on sie nie wyszalal.

Gość czarna koala
ja dla niego bylam pierwsza, on dla mnie nie. wiekowo dochodzimy do 30. mysle ze wiek jest tu dosc kluczowy, jak ktos wziął ślub w wieku 20-21 lat po paroletnim związku to nic dziwnego ze mozna bylo byc dla siebie pierwszymi :) takie staruszki jak ja to troszkę inna bajka :)

Gość juz po slubie hip hip
on dla mnie pierwszym, ja dla niego nie