Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiek1234

Jakie to uczucie miec orgazm pochwowy

Polecane posty

i znowu to samo -> wiem, o czym piszesz, tez mnie zawsze wkurzala ta klasyfikacja orgazmow, ale juz przywyklam. Orgazm u kobiety powstaje w wyniku stymulacji lechtaczki. Ten w wyniku stymulacji bezposredniej mozna nazwac lechtaczkowym, bo to nawet pasuje. Reszta orgazmow, i tu juz nazwa dowolna - od dowolnej czesci ciala :P tez powstaje w wyniku stymulacji lechtaczki, ale niebezposredniej. Co nie zmienia faktu, ze doznania sa troche rozne.

Gość i znowu to samo
bo właśnie aczkolwiek co tu trafię w nocy znajduje siię temat "nie mam orgazmu pochwowego" przez taki głupi sposób myślenia narzucony dawno temu.

i znowu to samo -> bo cywilizacja zatacza kolo:) Kiedys ludzie czerpali wiedze z madrosci ludowej, w pozniejszych czasach czytali literature popularnonaukowa, dzisiaj znow czerpiemy z madrosci ludowej, tym razem za posrednictwem forum internetowego. Ja jeszcze pamietam ten okres posredni :P Ale koniec wymadrzania, strasznie juz pozno, a musze jeszcze odrobic zadanie domowe :P

Gość tak sobie czytam te posty
idźcie lepiej wszystkie odrabiac zadania domowe,i spać ,bo rano do szkoły, a nie pisać głupot na forum dla raczej dorosłych.

Gość tak sobie czytam te posty
jeśli jesteś dorosła,to dobrze, ale twoje doswiadczenie na temat orgazmów ? Mam wątpliwości...

Gość oj tak pochwowy orgazm
jest fajniejszy ale tez miałam go tylko kilka razy:O

Widze, ze kazdy na temat orgazmoow ma swoj punkt widzenia... jestem zdezorientowana i nadal nie wiem kiedy mam pochwowy a kiedy lechtaczkowy... ale m czy to wazne...najwazniejsze zeby byl...

Gość jkewidjwkjnfwef
Jak to niebezposredniej stymulacji lechtaczki ??. Jest roznica i to duza : moja aktualna dziewczyna ma duza latwosc osiagania orgazmu szczegolnie gdy pieszcze ja dlonmi jezeli pieszcze lechtaczke to orgazm osiaga bardzo krotki tak jakby krotkie spiecie :) po mniej niz minucie stymulacji i po kilkunastu sekundach przerwy mozna powtorzyc i tak kilka razy jeden za drugim , natomiast gdy wkladam palce do srodka i nie dotykam lechtaczki !! musze popracowac z 10 minut a czasami i 30 zeby doszla wtedy orgazm wolno nadochodzi trwa dluzej i powoli odchodzi i potem musi odpoczac bo nie ma sily na nic wiecej .Wiec mi nie mowcie ze nie ma roznicy bo jest i to duza tylko ze kazda kobieta jest inna np moja byla wogole nie odczuwala przyjemnosci z stymulacji lechtaczki ona musiala czuc w srodku zeby bylo jej dobrze kazda jest inna i nie ma sie co rzucac ze czegos nie ma bo sie tego nie przezylo :). Zycze Duzo Bardzo Mocnych Orgazmow :)

Ja jednak bede sie upierala przy tym , ze samym paluszkiem w pochwie nie wywolasz orgazmu. Kto jest za a kto przeciw. Prosze o komentarze.

Gość Kasiek1234
Szkoda, ze stymulacja punktu G to nie to samo co orgazm pochwowy. Wczoraj probowalismy. Orgazmu punktu G nie mialam, ale bylo bardzo przyjemnie. Jak dlugo sie kochacie zanim przyjdzie orgazm pochwowy?

Gość blekitna laguna.
Ja kocham sie dlugo....razem z pieszczotami zajmuje nam to pare dobrych godzin.

Kasia ja pochwowy mam tylko w jednej pozycji na jezdzca..i to tylko wtedy kiedy koncze szybsze ruchy..prawie przestaje..sciskam miesniami penisa meza i czekam..az napłynie na mnie fala ciepla,..potem zaczynam sie delikatnie ruszac..mezowi nie pozwalam nic oprocz pieszczenia moich piesi..i wtedy dostaje;-) czuje fale goraca..w glowie kraza mi roznobarwne kolory..odjezdzam po prostu:-P

Gość upaaa
up

Gość upupupupu
upupupu

Gość skarbek1209
oczywiście że można dojść w wuniku stymulacji palcami, może nie są tak grube jak penis ale za to bardziej ruchliwe w środku

Gość Ktoś narewo ;-P
Ja nam zawsze orgazm pochwowy i innego nie niewam...

Gość Miniu20
A są jakieś techniki lub sposoby wywoływania takiego orgazmu?

Gość miewam takie coś
po czymś takim dochodzę do siebie kilkanaście minut, nie ma mowy o tym żebym wstała, nogi się uginają jakby mój błędnik był całkowicie zaburzony. Leżę i przedłużam tą chwilę jak najdłużej, oczy mam zamglone, myśli całkowicie pozytywne, przepełnione miłością, dobrocią. he he z tego co napisałam pewnie wieje infantylizmem i banałem ale inaczej tego nie potrafię opisać

Gość miewam takie coś
Kasiek1234 niestety nie każdy facet potrafi doprowadzić kobietę do orgazmu, wiem co mówię, nie wielu ma takie magiczne zdolności. Szukajcie a znajdziecie, warto, mi się udało. powodzenia

Gość miewam takie coś
Kasieńku jeżeli miękną Ci kolana na widok jakiegoś faceta to znak że on może doprowadzić Cię do orgazmu. Jeżeli działa na ciebie tak sam widok to pomyśl co może dziać się w łóżku, spróbuj z nim. Życie jest zbyt krótkie żeby pozbawiać się najlepszego.

Gość czarna987
Nie prawda jest orgazm łechtaczkowy i pochwowy .. Mam o tym książkę a raczej (gazetę) Pisze tak że pochwowy kobiety przeżywają od 20-30 proc łechtaczkowy od 60-70 proc I łechtaczkowy różni się tym że jest bardziej intesywniejszy orgazm ale krótszy a pochwowy jest znowu dłuższy ale nie tak bardzo intesywny niż łechtaczkowy ; )