Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrwrwrwrwrrwrw

jak wydrukować skanowany tekst?

Polecane posty

Gość no to powodzenia
"jak otworze plik mam wrodku kilkanascie kartek" zaczęłaś ten wątek o godz. 14:32 jest 15:56 Gdybyś od razu te kilkanaście kartek zaczęła kopiowac do worda i drukowała tak jak umiesz to już dawno te kilkanaście kartek leżałoby przed tobą w formie papierowej 🖐️ sąsiedzi młodsi od nas o 35 lat zwykle bardzo mało jeszcze wiedzą :-D no chyba, że ty masz 75 lat ...

Gość a jakie rozszerzenie ma plik
powiedziałąm : daj ten dokument na wrzuta.pl lub gdzie indziej to ci go zobaczę i powiem co zrobić, ale ty wolisz biadolić i tracić czas

Gość wrwrwrwrwrrwrw
oczywiscie ze kilkanascie kartek nie stanowi problemu.... tylko ze ja sporo materiałów dostałam...a to jest jeden z tych dokumentów.... zreszta wolałabym wiedziec na przyszłośc. A dla ciekawskich mam 55 lat. nawet nie wiedziałam co to wrzuta.... i jak tam sie umieszcza cokolwiek.... mnie komputer służy wyłącznie do ksiegowania... dam rade nagram na pendriva i zaniose do komuterowego..tam mi wydrukuja.... chociaz wolałabym wiedziec co z tym zrobic....

Gość gość
jesli nie wiesz jak a potrzebujesz wydrukowac to idz do drukarni. oni CI tozrobia tanio a bedziesz mial ladnie ogaarniete. moge CI polecic drukarnie www.formatdruk.eu .

Gość gość
Najprościej udać się do sprawdzonej drukarni, np. http://www.grafixbis.com.pl/ i tam wydrukować, jeśli masz problem. Ja zawsze tak to rozwiązuje.