Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja niewiem

poznalam chlopaka przez neta

Polecane posty

Gość ja niewiem

poznalam chlopaka przez neta i dobrze nam sie rozmawia i wogole nawet mi sie spodobal fakt ze nie odrazu bo piszemy jjuz z 2 miesiace i mamy zamiar sie spotkac tylko ze jest zimno to chyba tak na zlosc:( ja tez mu sie spodobalam i moglibysmy sprobowac ale on boi sie ze mnie zrani ze nie bedzie mial duzo czasu dla mnie a mnie sie bardzo on podoba(chodzi tu oczywiscie o charakter) i niewiem cczy sie angazowac jak myslicie?

Gość ja niewiem
dodam ze zdjeciami sie wymienilismy zeny nie bylo ze w ciemno

Gość no nieeeee
2 miesiące i jeszcze sie nie widzieliście. dziwne to. to po co chciałaś w ogole go poznawać? no chyba że tylko popisać sobie. ja mojego męża poznałam przez net i po kilku mailach powiedzmy 2-3 dni od razu poszliśmy na randkę, no i juz tak zostało... jestesmy razem

Gość ja niewiem
bo to bylo tak ze jak go poznalam to pisalismy i przerwalismy a potem on sie znow odezwal. a tak wogole to oboje nie mamy prawka a autobusy nam nie pasuja.ja bym mogla pojechac z siostra do niegoale troche tak glupio zeby dziewczyna jechala na pierwsze spotkanie bo on nie ma rodzenstwa

Gość ja niewiem
wiem ze on mi krzywdy nie zrobi bo on jest taki inny niz wiekszosc facetow ktorym chodzi tylko o jedno (nie obrazajac reszty)

Gość ja niewiem
dodam ze nie moge sie doczekac jego pocalunkow i pieszczot w realu dotychczas uprawialismy tylko wirtualny sex ale ja juz nie wytrzymuje jestem tak napalona jak nigdy dotad jednak wacham sie ... co bedzie jak okarze sie okrutnym zbokiem nie powiem bym byla jakas swietoszka ale gdy zapragnie puscic scata mi na piersi? co wtedy nie chciala bym go stracic...

Gość ja niewiem
dziekuje za podszywacza

Gość ja niewiem
dziwie sie ze takie bezmozgowce wchodza wogole na powazne strony buhaha:D