Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Podoba wam sie taki kształt twarzy??? Tylko szczerze

Polecane posty

to nie jestem ja ta z n-k poprsoru chodzi mi o sam kształt twarzy

Gość załosnyyyyy
zdjecia stare i fatalne jak jeszcze miałam dziwne cienkie brwiii:P nie smiać sie , dawno i nieprawda:P

tak a allegro to co???? Normalna twarz, a gusta są różne, jednemu to sie podoba drugiemu nie

kurde jakie allegro...to żadna reklama nawet o tym nie pomyślałam, chodzi mi o kształt twarzy!!!!!!!!! załosnyyyyy moim zdaniem twoja twarz tez jest bardziej moze nie kwadratowa ale prostokątna...

Gość jhfhff
Gość załosnyyyyy
boże to jednak prostokątna?? ja już nie wiem ona jakas niewymiarowa na moja twarz :o

Gość ooooooowwwwwww
spodziewałam się szerszej twarzy, ty masz prostokątną lub owalną, dobrze tu nie widać ;p

w sumie mam podobna fryzurę moze odrobinkę krótsza:) jezszce jak wychodze gdzies ,,do ludzi'' to robię makijaż który optycznie wyszczupla twarz, brąz, róż, no ale ile można się zalowac:( to tylko na wazniejsze wyjscia...ale nie na codzien:/

Gość ooooooowwwwwww
powiem ci tak- mam szerszą twarz... chyba... chyba że możesz pokazać jak ci się układa twarz jak się uśmiechasz... możesz pokazać tylko dół... co do fryzury masz dwie opcje- jedna za wszelką cene starać się wygładzić rysy- tak jak na zdjęciu jennifer aniston, a druga podkreślić jakimś ostrym symetrycznym cięciem ;-) ale wszystko zależy od ciebie ;p

Gość jhfhff
Gość mamaka
Przy twarzy sercowatej staraj się przyciąć grzywkę, aby zakryć wdowi szpic – lub podziel włosy, aby większość z nich stanowiła czubek łowy, by zrównoważyć dolną część twarz http://www.handsomemen.pl/wlosy,inne,ksztalty_twarzy.html