Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość testyyyy

testy owulacyjne a plec

Polecane posty

Gość testyyyy

dziewczyny mam pytanie do tych ktore zaszlo w ciaze stosujac testy owulacyjne jakiej plci mamcie dziecko ? :D

Gość wszystkie rodza chlopcow

Gość testyyyy
up

Gość testyyyyy
nikt nie odpowie???:(

Gość 99 chlopak
trzeba kilka dni przed owulacja wspolzyc zeby miec core

Gość uppppppppppppppppp

Gość kobietka z Krakowa
A ja chcę mieć córkę, a mąż nie chce. No i doopa blada :-) A mamy już 2 synów :-)

Gość ja stosooowalam
chcialam corke i mam przed owulacja trzeba, pierwszego dnia jak sie tylko kreska pojawi

Gość testyyyyyy
tzn jak tylko pojawi sie tak samo zabarwiona jak druga tak? bo u mnie bylo tak wczoraj byla bladsza dzis jest tez bladsza ale juz bardziej zabarwiona doslownie troszke bladsza od kontrolnej a kochalismy sie dzis w nocy wiec teraz juz stop tak? mamy sie nie kochac az do okresu poowulacyjnego? dzis jest moj 10dc

Gość uppppppppppppppppp

Gość mama swojej córci
Dziewczyny podbijam temat i ponawiam pytanie!A więc jakiej płci macie dzieci? Ja mam córkę, teraz chciałabym mieć syna, wiem,ze ponoć należy się kochać dokładnie w dzień płodny,ale jak to wygląda z tymi testami?Czy są w ogóle pomocne? pytam,bo nigdy nie stosowałąm,a zamierzam...

Gość AAkotl
Hej, Ja stosowałam testy prawie pół roku i prawie zawszse były niezawodne, tzn. - w jednym cyklu w ogóle nic nie wyszło (pewnie nie miałam OWU) - w cyklu w którym zaszłam w ciąże test pokazał tylko w jednym dniu- w czwartek dru\gą kreskę trochę jaśniejszą, w piątek nic, w sobotę nic, w niedziele także pusto - w niedzielę przytulaliśmy się z mężem i się udało. Jak później o tym myślałam to albo w czwartek użyłam testu z innej paczki, a reszta była wadliwa, albo ten z czwartku był wadliwy i w niedzielę byłam przed OWU. Dziwna sprawa, dosłownie uwierzyłam, że jak się człowiek nie spodziewa to wtedy dzidzia akurat się u nas rozgaszcza :) Co do płci... jeszcze nie do zidentyfikowania. P.S. wg kalendarzy w necie OWU powinnam mieć 3 dni po naszych staraniach.

Gość mama swojej córci
AAkotl trochę zagmatwane to wszystko,ale ważne,że się udało,moje gratulację! może ktoś jeszcze się wypowie?