Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklopotanan22latka

nie potrafie sie opanowac

Polecane posty

Gość zaklopotanan22latka

mielismy oszczedzac bo w trojke ja maz i dziecko wydajemy miesiecznie ok 7 tys na miesiac ,jestesmy przerazeni i nie wyobrazamy sobie zyc za mniej ,podziwiamy rodziny ktore potrafia przezyc za 3-4 tys na miesiac i jeszcze cos odlozyc.powiedzcie jak wy to robicie??

Gość jemy lupiny z kartofli

Gość gfhgfnn
moja rodzina zyje za 1200 miesiecznie i jakos sie trzymamy jest nas 4 i nie brakuje nam na nic poprostu nie wydajemy na beleluki

Gość zaklopotanan22latka
emilinka ,niestety taka prawda ,kryzys idzie trzeba zaczac oszczedzac a my nic .... nie potrafimy

Gość zaklopotanan22latka
ghfgh... jak 1200 to same oplaty mieszkania kosztuja co ty za glupoty opowiadasz??

Gość gfhgfnn
Ty głupoty opowiadasz zyjemy w jednorodzinnym domku ale skromnie!!

Gość Kaczki to żrą
chwalić to się kurwa każdy potrafi ty głupia pipo!Ciekawe na co niby wydajecie tą kase...i jeszcze napisz że ci brakuje:p

Gość gfhgfnn
tyle dziecie i ludzi jest na swiecie co zyja za mniej niz 1000 zł!!!!!!! a Ty wyskakujesz z taki gó*wnem za przeproszeniem ze nie moglabys zyc za mniej niz 7 tys na miesiac kiedys przyjdzie i taki dzien dla ciebie ze bedziesz musiała sie nauczyc zyc za mniej niz 2000 i co?

Gość zaklopotanan22latka
gfh ...nie wierze i nikt mi nie wmowi ze 4 osobowa rodzin potrafi przezyc za 1200zl

Gość ja pikole
ale się daliscie!!!! nie karmić trola!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zaklopotanan22latka
Kaczki to zrą nie chwale sie bo nie ma czym to jest do placzu przejadac 7 tysiecy miesiecznie - brakuje otzo nie brakuje -ale nawet na glupia wycieczke do egiptu nie jestesmy w stanie odlozyc

Gość ja pikole
hahahahahahaha słuchajcie - dajcie spokój - to jest problem budzetowy wyzszej pierdolencji szkoda waszego czasu

Gość gfhgfnn
nikt Ci nie wmówi? to sobie zobacz jak .zyją inni np na wsi a potem pier*dol tu na kafetrei ze Ci brakuje jeszcze pffffffffffffff a jak przejadacie 7 tys to niezle z was beki pewnie chodzace lol

Gość zakoloptana to na co
wydajecie? przykladowo? ubrania? żarcie? rozrywka?

Gość zaklopotanan22latka
gfh ...chudziny szkaradne wbrew pozorom a przejadamy w sensie wydawania ja ostatnio kupilam sobie 4 perfumy i zapalacilam 1000zl -tego moglabym sobie odmowic ,ale to chyba chorba

Gość gfhgfnn
jemy normalnie ale mieszkamy na wsi więc warzywa i owoce wiadomo mamy za darmo bo sadzimy

Gość zaklopotanan22latka
zaklopotana na co -kredyt na mieszkanie 600zl miesiecznie paliwo -700zl miesiecznie -mamy 3 litrowa limuzyne -limuzyne w sensie rodzaj samochodu a nie limuzyna ;) -dziecko 800zl (zabwki ,ciuchy ,pampersy, ubranka ,otowe obiadki ,soczki ,kaszki, deserki ,itp) - jezdzenie dobre 2000 tys na dodatek nie pijemy w ogole alkoholu nie palimy nie pijemy kawy!!!! -4 razy w tygodniu wycieczka na zakupy do galerii paliwo 150zl bo kino jest az 80km od nas plus jedzenie na miejscu ,kino ok 50zl ,zakupy -leki ,srodki czystosci -prad 500zl na dwa miesiace -czynsz 370zl - ja mam jebniecie na punkcie perfumowi i kosmetykow 1500zl na miesiac -studia moje zaoczne 290zl co miesiac ja jeszcze nie pracuje ,

Gość Marcus Fenix
gfhgfnn- zgadzam sie z toba... Ludzie naprawde nie maja pojecia jak to jest zyc za 1200 z czworka dzieci i z jednej pensji i niemoga w to uwierzyc. A naprawde takich rodzin jest mnostwo, najczesciej na wsi...

Gość wwwwwedccc
zaklopotanan22latka mielismy oszczedzac bo w trojke ja maz i dziecko wydajemy miesiecznie ok 7 tys na miesiac ,jestesmy przerazeni i nie wyobrazamy sobie zyc za mniej ,podziwiamy rodziny ktore potrafia przezyc za 3-4 tys na miesiac i jeszcze cos odlozyc.powiedzcie jak wy to robicie?? Nie zaciagamy 5 kredytow, jak wy.

Gość nie wiem co robic_ch
A ja mam 500 zł na życie na miesiąc :(

Gość zaklopotanan22latka
weeed mamy jeden kredyt przepraszam bardzo!!!

Gość pięknie k...
zakłopotana to malutki ten kredycik masz, tylko 600 zł. Ja płacę rate 1500 zł teraz będzie niższa 1300. Sama wychowuję córkę, dostaję na nią alimenty i ledwo mi starcza do końca miesiąca. A ty dziewczyno nie pisz tych debilizmów bo się ludziom coś w kieszeni otwiera jako to piszesz.

Gość dnpol
znam takie pustaki, co wydaja wszystko co mają, tylko współczuć pozostaje, radzę się zastanowić nad sobą...