Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukam dziewicy

Czy są jeszcze porządne dziewczyny po 22 roku życia ?

Polecane posty

Gość Szukam dziewicy

Porządna to dla mnie taka , która: 1) Jest dziewicą pochwową, analną, ustną, piersiową, podpaszną, stopową, ręczną i każdą inną (piszę tak, bo kobiety to hipokrytki i czasem uważają się za dziewice , bo są "dziewicami analnymi" ). 2) Nigdy nie miała penisa w buzi i nie całowała penisa, nie dotykała penisa ustami, ręką, stopą lub inną częścią ciała. Chodzi o penis ludzki, ale także zwierzęcy. Dopuszcza się dotykanie penisa ze względu na wykonywany zawód (pielęgniarka, lekarz, weterynarz - przypominam, że prostytutka to nie jest zawód). 3) Nigdy nie robiła facetowi dobrze ręką - mam na myśli popularne trzepanie konia. 4) Nigdy nie rozebrała się do naga przed facetem (nie mówię o lekarzu itp) , dopuszczalne jest bikini na plaży czy nad jeziorem lub na wolnym powietrzu w skupisku ludzkim. 5) Nigdy nie przyjęła nasienia na swoje ciało lub do swojego ciała , w usta, w pupę, w pochwę, w ucho, w nos, w oko. 6) Nigdy nie była na striptizie (obojętnie czy męski czy damski). 7) Nigdy nie oglądała jak facet się onanizuje itp (chyba,że jakiś zboczeniec w parku , ale wtedy powinna natychmiast uciekać i nie patrzeć na członka). 8) Nigdy nie pozwoliła ,żeby jakiś facet macał ją między udami - dopuszczalne przejechanie ręką w czasie całowania czy w tańcu , ale nie do orgazmu! Dopuszcza się dłuższe dotykanie, ale pod warunkiem że nie było technicznej możliwości usunięcia męskiej ręki z okolic krocza, a kobieta starała się ją usunąć (dłoń męską). 9) Nigdy nie pozwoliła,żeby ktoś inny poza jej stałym facetem , którego kochała dotykał ją po piersiach, pupie, łechtaczce. Wiadomo, że jak kochała faceta i nie wyszło to nie będę wtedy jej potępiać. Ale ważne, żeby nie doszło z tym facetem, którego kochała do tych rzeczy 1-8 Ciekawe czy są takie, albo które z punktów ewentualnie spełniają. Ja sam spełniam te warunki od strony męskiej i szukam porządnej kobiety jako kandydatki na żonę, niestety takich jest brak. Same prostytutki, albo cichodajki. Do tego do bólu fałszywe. Im bardziej któraś zgrywa porządną, to znaczy że tym bardziej się puszcza i wypiła hektolitry ejakulatu.

hahahahahahahahahaha hahahahahahahahahaha hahahahahahahahahaha hahahahahahahahahaha hahahahahahahahahaha hahahahahahahahahaha hahahahahahahahahaha hahahahahahahahahaha hahahahahahahahahaha hahahahahahahahahaha hahahahahahahahahaha hahahahahahahahahaha hahahahahahahahahaha hahahahahahahahahaha hahahahahahahahahaha :classic_cool:

Gość idealna ja ..
a mam już 24 lata 🖐️ :O:O

Gość idealna ja ..
ciesz się. w moim wieku to już będziesz nieźle walnięty (jak ja teraz :o) 🖐️

Gość zady i walety
Yeti podobno tylko w Rosji

Gość IDEALNA KARA
o ja pierdzielę , następca kropki w dodatku chyba jeszcze gorszy:(

Gość zady i walety
szanuje zasady ale kobieta pod 30 nigdy nie pieszczona i nie pieszczaca balbym sie o jakies problemy emocjonalne czy jakos tak

Gość no to ja 22 lata
tylko, że mnie nie interesuje facet, który w ten sposób patrzy na kobiety...

Gość ja jestem taka
mam 24 lata i też chcę poznać kogoś jak najmniej używanego....mówię serio

Gość dymiaca czaszka
uzywanego? to ma byc robot na baterie czy czlowiek?

Gość Boffertizunowertowytybowski
"mam 24 lata i też chcę poznać kogoś jak najmniej używanego" na kafe pelno takich nieuzywanych

A ja znam taką dziewczynę, jak z opisu, ale nie chciałbym aby trafiła ona na takiego \'regulaminowego\' :D Punkt 9 jest sprzeczny z punktami 1-8.

Gość mirabelkamirabelka
kochany pelno takich !!! tak, tak tyle, ze one zazwyczaj cos robia studiuja itp. i po prostu nie lansuja sie na ulicach, dyskotekach itd. Aha i jeszcze jedno wcale sie sa brzydkie, osobiscie znam piekne, madre, dziewczyny.

Gość dymiaca czaszka
seks to dzielo szatana mezczyzni powinni siac swoje nasienie w przydomowych ogrodkach kobiety pielegnowac a mezczyzna na koniec wykopac zarodek

Gość krwawiczek 2012 i protka
a ja chcę mieć normalnieeeeeeeeee............nawet już sam nie wiem co chcę mieć

Gość dymiaca czaszka 1
i od tego pieszczenia maja trojaczki:)

Gość dymiaca czaszka 1
nie no, sa tylko z dziewictwem u pieknych to jak ze znoszeniem jaj u ssakow

Gość dodunia 22
o matko...co to za brednie>...?!! kazda normalna dziewczyna majaca chłopaka złamała już napewno przynajmniej jeden z tych punktów. osobiscie znam pare takich cnotek ale to sa chyba przyszłe zakonnice.hehe:D:D

Gość dymiaca czaszka 1
zapamietac tepe łby piekna kobieta nie bedzie stara dziewica mozecie miec pasztetowa blone dziewicza i tyle tylko nie narzekac,ze sa brzydkie

Gość dodunia 22
do dymiaca czaszka 1:D:D zgadzam sie z tobą w 100%

Gość dymiaca czaszka
ciesze sie,ze choc jedna istota patrzy trzezwo na swiat

Gość dodunia 22
po prostu mam oczy...a poza tym po co odmawiać sobie przyjemnośći:)

Gość dymiaca czaszka
skad Ty mlody prawiczku mozesz wiedziec,ze nie mialy? wiesz ile razy w zyciu niektore byly dziewicami?

Gość dodunia 22
do prawiczek i kropka... taka dziewczyna to juz wtedy nie dziewczyna tylko kurwa..

Gość dymiaca czaszka
prawda ale dziewictwo brzydkiej nie dziwi ladnej tak przynajmniej gdy 25 lat i wiecej

Gość dodunia 22
do dymiaca czaszka kurcze dobrze gadasz:D:D:Dhehe normalnie moja krew:D

Gość dymiaca czaszka
dlatego dymie:)

Gość mirabelkamirabelka
chyba faktycznie czaszka Ci dymi, dymiąca czaszko :) Malo jeszcze w zyciu widziales :P Znam bardzo moralne dziewczyny, piekne, wyksztalcone i calkowicie pasuja do wyzej wymienionego opisu. Wiem, ze wiekszosc dziewczyn nie szanuje swojego ciala, faceci rowniez nie szanuja ich ciala. Aczkolwiek sa dziewczyny rownoczesnie piekne, madre i moralne. Wcale nie zakonnice :) Maja duzo znajomych a nawet przyjaciol plci meskiej, ale widzisz maja szacunek do swojego ciala, nie traktuja go jak za przeproszeniem kibel do zalatwiania potrzeb. I wcale nie zakrwamy o anachronizm, jak zapewne zaraz ktos napisze. Oczywiscie ,ze dzisiejsze czasy to nie sredniowiecze!! Jestesmy juz dalej, w starozytnosci! Wiecej powiem: Sodoma i Gomora.

Gość dodunia 22
hehe:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość twenty two
ja;) i jak pisała koleżanka wyżej.. studiuję, uczę się.. i nie mam czasu ani ochoty na przelotne macanki z jakimś oblechem jestem ta spośród niewielu, która wierzy w miłość ponad wszystko... :)