Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Margolina

Powroze 3 pierwszym osobom!

Polecane posty

awrilo---> widze u Was duzo problemow, czesc z nich bedzie wynikalo z naciskow ze strony Wasych rodzin lub jednego z Was. Poza tym widze u Was jakies ograniczenia, zahamowania, mogace wynikac np. z obawy przed skrzywdzeniem obecnych partnerow. To uczucie, ktore jest miedzy Wami jest prawdziwe, trudne ale prawdziwe. W dotychczasowych zwiazkach trzymaja Was lub jedno z Was jakies zobowiazania (niekoniecznie finansowe). Mimo wszystko widze, ze bedziecie razem. Bedzie to zwiazek burzliwy, ale pelen namietnosci.

Gość awrilo
wrózko..jest duzo prawdy,w tym co napisałas dziekuje

O tego zagadkowego wlasnie pytalam, ja juz go od dluzszego czasu nie moge rozgryzc wiec musialam az takiej metody sprobowac :D Jak na to ze nic o mnie nie wiesz to nawet precyzyjnie te karty pokazaly wszystko ;] Dziekuje :)

Gość HAHAHAHAHA WARIATKI

A tym osobom, ktore wpisaly sie do tej pory powroze ale jutro jak znajde chwilke:) Pozdrawiam Was cieplo i zycze milego wieczoru!

Gość ewelinkaaaaaaaaaa
kurcze ale pech ..wiedzialam:(

Zajrze tu jeszcze przed 21:00, jesli dam bede mogla to powroze, a jesli nie to jutro.

Gość ewelinkaaaaaaaaaa
ok bede czekac

A czy jak Ci podam rok urodzenia tego tajemniczego to powiesz czy to o tego chodzilo? Nie chodzi mi ze teraz, moze byc jutro albo pojutrze, jak bedziesz miala czas :) Bo mi sie przypomnialo ze inny tajemniczy tez sie probuje do mnie zblizyc ;)

Gość nooooooooooooooooooo
coż,szkoda........

Kochani, jednak dzisiaj nie dam rady wiecej powrozyc:( PewnaStudenteczka---> postaram sie:) Zycze Wam wszystkim milego wieczoru i dobrej nocy!

MartaaaaMartaaaa --> tonacy brzytwy sie chwyta :) Zazwyczaj wszystkie wrozby dzialaja na tej zasadzie ze jak uwierzymy ze cos ma sie zdarzyc to sie zdarzy ale ostatnio przezylam pare takich sytuacji ze zaczynam powoli wierzyc w istnienie roznych rzeczy paranormalnych :P

Gość ftuipopl
upppppppppppp

Witam! Zgodnie z tym co wczoraj obiecalam powroze jeszcze kilku osobom. zobaczmy---> Widze, ze u Ciebie interes, ktory chcesz rozpoczac jest dopiero na etapie planow, ktore jeszcze nie sa wystarczajaco sprecyzowane. Ostatecznie jednak poprowadzisz swoj wlasny biznes, jednak w nieco innym kierunku niz teraz myslisz. Na poczatku bedziesz miala jakies przejsciowe problemy z jego rozkreceniem, ale pozniej pojdzie juz wszystko lepiej.

ewelinkaaaaaaaaaa---> prace podejmiesz za jakies 4-6 miesiecy, byc moze w innym miescie, lub w jego innej czesci, w kazdym razie czeka Cie przeprowadzka, najprawdopodobniej zwiazana z praca. Glowa do gory, bedzie lepiej! Stagnacja jaka odczuwasz jest tylko takim przejsciowym etapem.

ewelinkaaaaaaaaaa---> chlopak, o ktorego pytasz jest troche niezdecydowany, prawdopodobnie wysyla do Ciebie sprzeczne sygnaly. Tak do konca nie wie czego tak naprawde czego chce. Z jednej strony nie jestes mu obojetna, a z drugiej ma jakies watpliwosci.

margolia kiedy sie skończą problemy mojego ojca magda 01.05 1975

PewnaStudenteczka, ten mezczyzna, ktory mi wyszedl we wczorajszej wrozbie (ten tajemniczy), to jest ten, ktorego rok urodzenia mi podalas. Przynajmiej tak mi wychodzi w kartach.

neapolitana max, Widze u Was dziecko, ale nie bedzie to w najblizszej przyszlosci, dopiero za jakis czas, najprawdopodobniej bedzie to przyszly rok.

Gość ewelinkaaaaaaaaaa
dziekuje za wrozbe:) z tym chlopakm trafione w 10!:) powiedz mi wrozko o ile moge dopytac czy on jest w zwiazku z inna dziewczyna i czy jest jakas szansa ze bedziemy razem? i jeszzcze ta zmiana miejsca zamieszkania mozesz okreslic kiedy to nastapi dziekuje

Gość kawoszka oszkaaa
to ja poprosze paulina31.12.88 czy to ten jedyny kiedy slub i czy bedziemys szczesliwi?kiedy pierwsze dziecko? czy znajdziemy prace w najblizszym czasie?

Gość annanika
a mi powróżysz? :) czy teraz jest dobry moment na przeprowadzkę do innego miasta i zaczynanie studiów? bo im bliżej tym więcej mam wątpliwości... :O 21 marc a 87 monika