Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Margolina

Powroze 3 pierwszym osobom!

Polecane posty

ewelinkaaaaaaaaaa---> jest obok niego jakas kobieta, napewno nie jest to jakis powazny zwiazek, byc moze tylko przelotna znajomosc lub przyjazn. W najblizszej przyslosci widze, ze Wase drogi sie nie polacza, ale mozliwe, ze za jakis czas. To zalezy juz od waszych dalszych decyzji, postepowania. Karty nie sa jedynie wyrocznia, one sa bardziej wskazowka, pokazuja mozliwosci, ktore ma czlowiek. Niektore rzeczy musza sie stac, sa nieuniknione, pisane danemu czlowiekowi, a inne wynikaja z decyzji, ktore stale musimy podejmowac w naszym zyciu. Tych drugich jest wiecej. Pozdrawiam!

nooooooooooooooooooooo, widze u Was, ze macie nieco inne zapatrywania na niektore istotne sprawy. W niektorych z nich mozecie miec problem dojsc do kompromisu. Musicie nauczyc sie wiecej asertywnosci, a jednoczesnie wyrozumialosci wobec siebie i przymykania oczu na drobiazgi. Nikt nie jest idealny. Musicie pracowac na ten zwiazek oboje, bo tylko wtedy czeka Was wspolne, udane zycie.

Gość smutnaaaa76
Jak ułozy sie mój związek? Czy wyprowadze sie z domu i zamieszkamy razem? Ja Gabrysia,15.11.76, On Marek, 14.07.70 r.

Gość ewelinkaaaaaaaaaa
dziekuje wrozko czym ona go do siebie przyciagnela? nie rozumiem dlaczego zwiazal sie z inna dziewczyna przykre....ale widac ja chyba mam pecha do facetow i zawsze tak trafiam pewnie to sie juz nie zmieni:( mimo wszystko dziekuje za wrozbe

Gość nooooooooooooooooooo
nie wiem,tak zupełnie to nietrafiłaś zabardzo,to mój mąż i jesteśmy już pare lat ze sobą,nawet dzieci niezauważyłaś........ a już chciałam uwierzyć w cudowną moc kart :-(

Gość noooooooooooo
też dzięki.......

Gość noooooooooooo
a pytałam jak się ułoży,bo tak naprawdę nikt nie wie,czy to już na zawsze....

Gość mmmaała
bedziesz jeszcze? tez czekam...

Gość upuś
🌻

Gość prosze o wrozbe
sylwia 19 grudzien 1977.co widzisz przy moim malzenstwie? jak potocza sie sprawy mieszkaniowe?brac kredyt? co z praca? bardzo prosze o odpowiedz.

Gość zobaczymy
dziekuje Ci,oby tak bylo:-) masz racje juz zaczynaja sie problemy z rozkreceniem...

Gość sylwiaaaaaaaaaaaa
06.06.57r.

Gość gość
Edyta 23.11.1988Michal 14.05.1985Czy mamy szanse byc znow razem ??

Gość gość
:)

Gość jeszcze jajajajajaj
Kasia 28.11.1986r. Kiedy zajde w ciaze?

Gość a gdyby tak....
Wpisałam się na pierwszej stronie i wciąż czekam na Twoją wróżbę....

Gość ja też z 1 strony
czy ja też się załapię Małgorzata 30.7.1967r, co u mnie widzisz??? uczucia, dom... Jest pewien facet, który mnie interesuje ;-)

Gość czarownica Herlen
Mysle, ze przesadzasz z tym co napisalas na moim watku. Wywolywanie czyichs podswiadomosci nie jest straszne... Robilam to juz wielokrotnie.

czy ja też się załapię---> widze w Twoich uczuciach jakies zawirowania, ale tylko przejsciowe. Widze dobra aure wokol Twojej rodziny. Widze, ze jest ona dla Ciebie bardzo wazna i czasem obawiasz sie czy wystarczajaco sie o nia troszczysz. Nie zapominaj jednak rowniez o sobie, tez zaslugujesz na troche szczescia. Nie boj sie pozwolic sobie czasem na mala przyjemnosc. Badz tez troche spontaniczna- to odswieza zwiazek, dodaje mu energii. Wbrew pozorom drobiazgi maja wplyw na wieksze sprawy;)

czarownica Herlen---> nie przesadzam. "Zabawa z energia" czy ingerencja w czyjejs zycie bez zgody tej osoby zawsze niesie ze soba negatywne skutki.

Gość ja tez poprosze
2.10.79 i 13.04.78, czy on mnie kocha, czy będziemy razem?

Poproszę o wróżbę :) Czy jest mną zainteresowany? Czy myśli o mnie? Kaśka 06.03.1980, Marcin 09.01.1986

Gość katerynka123321
czy bedziemy razem ? ja 16.07 1989, on 12 08 1989

Gość madeleine258
Margolina BARDZO PROSZĘ CIĘ O WRÓŻBĘ ponieważ poraz pierwszy jestem tak zakochana i boję co będzie dalej... ja 19.12.1991 on 25.10.1990 BARDZO PROSZĘ POWIEDZ JAK SIĘ BĘDZIE MIEDZY NAMI UKŁADAŁO...

Gość hoaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość gość
Edyta 23.11.1988Michal 14.05.1985Czy mamy szanse byc znow razem ??