Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piekna suknia

to jest piekna suknia jak dla mnie

Polecane posty

Gość bo zachowujesz sie jak baba
czyli Twoje pomysly i zestawienia sa raczej tandetne (bez obrazy) ale w sumie kazdy ma inny gust

Gość mialam kiedys
kolege geja i zachowywal sie tak samo jak nie kumam:) tez lubil babskie pogaduszki:)hihih jakie to slodkie:) spij dobrze!

zaraz tam geja!to,ze facet ma dobry gust i potrafi cos doradzic nie oznacza,ze jest homoseksualista....!:/

Gość jjuj h j
no tak ale facet siedzacy non stop na damskim forum i wpieprzajacy sie w kazda rozmowe to zly znak, chociaz nic nie mam do pedalow :) wiem wiem jesli chlopkak umie cos doradzic to super :) moj tez doradza mi gdy idzie ze mna do sklepu np jakie dzinsy wybrac ....ale mezczyzna dobierajacy takie szczegoly jest feeee bleee

Gość To znów jaaaa
To twój facet też jest pedałem? Skoro ci doradza, to może też jest gejem. A z tego, co wiem, to Nie Kumam pracuje w jakimś czasopismie. Nie powiedział w jakim. Bardzo możliwe, że w jakimś ślubnym.

Gość gfghghghghhhh
pedalem jest nasz nie kumam :P

Gość piekna suknia
a to wyjaśnia jego tak częstą obecność na tym forum i wiele wskazówek ;) " A z tego, co wiem, to Nie Kumam pracuje w jakimś czasopismie. Nie powiedział w jakim. Bardzo możliwe, że w jakimś ślubnym. "

Gość To znów jaaaa
Pedały to są przy rowerach. Kurcze, kiedyś było tu kulturalnie a teraz same chamidła tu siedzą. Sfrustrowane debilki. Chyab którejś Nie Kumam na odcisk nadepnął.

Gość piekna suknia
dziwisz się jak coraz młodsze panieneczki za mąż wychodzą to tak jest gimnazjum się do netu dorwało :)

Gość To znów jaaaa
No niestety. A Nie Kumam jest fajny :) Lubię go, bo nie zachowuje się, jak cham. Widocznie innym to nie odpowiada, by wyrośli w slumsach, gdzie nie wiedzą, co to kultura osobista. Zresztą widać, jakiego języka używają.. No comments.

nie podoba mi sie. W takiej sukni, pod warunkiem że kolorowej można iść na wesele jako gość, na sylwestra czy też inny bal. Ślub ma się raz i można zaprezentować nie aż tak do bólu zwykłą suknie. Poza tym moim zdaniem te pliski są brzydkie. Jest coś pomiędzy stylem pensjonarki a remizowej księżniczki i niekoniecznie trzeba wpadać w te skrajności.

raaany od razu gej... czy facet nie moze miec gustu i pracowac w czasopismie? od razu gej? a jak siedzi w kuchni to tez gej? mezczyzni to najlepsi kucharze i znawcy mody!! kurde jakie tu zacofanie panuje ... a jak baba jest policjantka, wojskowa czy prowadzi ciezarowki tramwaje to od razu lesbijka? co za nietolerancja.. a nawet jesli jest gejem to co? mam kumpla geja,mega madry chlopak,lekarz-i co na szubienice z nim?? wezcie idzcie po rozum do glowy co niektore!

ja też się nią zachwyciłam, cudowna, można zaszaeć z dpdatkami, bo sama w sobie jest prosta...

ladna ciazowka. przynajmniej tak wyglada jak by byla w sam raz do ukrycia brzuszka. jednak na slub bardziej podobaja mi sie suknie okazalsze bo taka np mam jako zwykla wieczorowa tyle ze w odcieniu sliwki.