Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Windzia

Jak facet łysieje w młodym wieku i pójdzie do dermatologa...

Polecane posty

Gość Windzia

Mój facet łysieje :( Ma dopiero 24 lata i mi to nie przeszkadza że będzie łysy, ale moim koleżankom i owszem. One od początku były przeciwne mojemu związkowi z nim, gdyż nie jest za wysoki, z twarzy też specjalnie nie jest banderasem... ale jest dla mnie dobry, mi się on tam podoba tyle że ma spore zakola i łysinę na środku (przerzedzone włosy). Ostatnio słyszałam że zanim się kupi coś na porost, to lepiej się wybrać do dermatologa... ale on uważa że to strata czasu! Ale z drugiej strony, dermatolog powinien zrobić wymaz głosy i zdiagnozować jaki to typ łysiny i czy do odratowania, nie ?

Gość a czy jego ojciec jest łysy
jesli tak to szkoda czasu na lekarzy

Gość Windzia
No właśnie jego ojciec NIE JEST łysy !!! To jest właśnie u niego dziwne, nikt w rodzinie nie jest łysy tylko on, wg mnie to jakaś choroba albo wada....

a po kiego czorta ty sluchasz c kolezanki gadaja? to twoj facet nie ich, tobie ma sie podobac:O jakbym ja wysluchiwala wszystkich ,,madrosci'' na temat mojego, to bym go musiala chyba zamrozic na najblizsze 18lat:O

Gość Windzia
Moim koleżankom to przeszkadza bo są bardzo ładne, wysokie i nie lubią facetów niższych z łysiną po prostu! Sorry ale to NIE JA sobie te koleżanki wybrałam, a nie widzę powodu z nimi kończyć przyjaźni bo są do mnie spoko...

"Sorry ale to NIE JA sobie te koleżanki wybrałam, a nie widzę powodu z nimi kończyć przyjaźni bo są do mnie spoko..." a kto Ci wybrał koleżanki??? :P co Ty dożywotnio sakazana jesteś na kumplowanie się z pustakami?? :D

Gość Windzia
Dobra, ale może odpowiecie mi na pytanie co? Ponawiam je: Jeśli rodzina faceta, jego ojciec i matka mają NORMALNE włosy i nie są łysi to wizyta u dermatologa da jakąś nadzieję że doszczętnie nie wyłysieje?

\'Jeśli rodzina faceta, jego ojciec i matka mają NORMALNE włosy i nie są łysi to wizyta u dermatologa da jakąś nadzieję że doszczętnie nie wyłysieje?\" A skad my mamy to wiedziec? niech chłop idzie do lekarza to się dowie.. może za duzo testosteronu?

Gość Windzia
Koleżanki mi powiedziały że gdyby chociaż był wysoki to włosy by mógł mieć byle jakie. Ale jak facet jest niski, to z kolei powinien nadrabiać włosami. On niestety niczym nie nadrabia poza charakterem a jak one twierdzą charakter to jedynie dodatek :(

łysienie w wieku 24 lat to dość wcześnie, ale zdarza się. nie radzę sobie robić wielkich nadziei, włosy raczej mu już nie odrosną, ale lekarz może trochę zawsze pomóc. może doradzi dobry środek na wzmocnienie cebulek, dobrą dietę. może Twój facet źle się odżywia? ja kiedyś zadawałam się z jednym gościem, który też miał już niezłą łysinę, choć miał dopiero 23 lata - on był wegetarianinem i sądzę, że jedno z drugim miało spory związek. włosy potrzebują aminokwasów, których dostarcza mięso i żelatyna. dieta wegetariańska często powoduje wypadanie włosów. aha, podobno na włosy dobrze działa ziele skrzypu.

przeciez Twoj facet ma sie Tobie podobac! a nie kolezankom, albo to prowokacja, albo...

Gość Windzia
No facet jak jest niższy i z łysiną to się nie podoba dziewczyną i mi również! Po prostu jest fajny, dobry, pomysłowy, tyle że wyglądem nie ma nic do zaoferowania, jest fatalny ale co zrobić... serce nie sługa ?:(

Gość heeeejjka
WEs nie wierze ze brak włosów może znisZczyć miłość,! walcz o to spróbuj http://www.szamponrevita.pl/ czegoś z tej strony!! mój kolega używa chyba tego szamponu i włosy ma naprawdę gęste!!

jedynym środkiem który ma POTWIERDZONĄ skuteczność jest minoksydyl. w wysokich stężeniach na receptę 2% można normalnie kupić w aptece (loxon).

Gość gość
Ciekawe czy jego sąsiad jest łysy :))

Gość Werca234
Mój partner ma łysienie i nie był u żadnego dermatologa. Ale ma taki preparat http://www.dslaboratories.pl/7,revita.html i go używa od kilkunastu tygodni. Ten szampon jest po prosty świetny, bo już powoli włosy zaczynają mu odrastać.

"Z twarzy też specjalnie nie jest Banderasem" :D przecież Banderas jest strasznie brzydki z twarzy, tylko włosami nadrabia :D Co do Twojego faceta, to mój kuzyn miał podobny problem i dermatolog nie pomógł mu specjalnie tzn zapisał kosztowne specyfiki. ale łysienie było u nich rodzinne i nic one nie pomogły :) tyle że kuzyn czuł że coś działa a nie siedzi i patrzy jak mu włosy wylatują :p potem się z tym pogodził i teraz chodzi krotko obcięty, a lysienie samo z siebie zatrzymalo siew pewnym momencie i teraz kilka lat jest już tak jak było.

Gość Siuup
Ciężko o dobrego dermatologa ;/ Lepiej się udać do trychologa to już szybciej zdiagnozuje przyczynę ewentualnie wyśle go do odpowiedniego dermatologa ale raczej sam powie co i jak :) https://www.youtube.com/watch?v=dxU4g21YEuI

Gość gość
A juz najlepiej to nigdzie nie chodzić,tylko zastosowac zapper nunczako ,J.Taratajcia