Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

leonora85

Prawo jazdy

Polecane posty

Witam. W poniedzia艂ek mia艂am egzamin i by艂o tak, 偶e gdy zacze艂am jecha膰 po 艂uku egzaminator mnie zatrzyma艂 bo nie zapie艂am pas贸w bezpiecze艅stwa i cofaj膮c najecha艂am na pacho艂ka. I wtedy egzaminator zako艅czy艂 m贸j egzamin. Czy to by艂o s艂uszne. Gdyby nie ten pacho艂ek mia艂abym drug膮 szans臋 na 艂uku.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 By艣 by艂a 艂adna
To by艣 zda艂a bez problemu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pomagajmy...
Nie powinien zakonczyc Ci egzaminu. Gdy zmarnowalas pierwsza probe to on powinien przejechac CI na poczatek luku i wtedy powinnas miec druga probe.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zapi臋cie pas贸w chyba nie dyskw
alifikuje od razu ale najechanie pacho艂ka tak - nie ma powt贸rki

Udost臋pnij ten post

I tak cud, 偶e wog贸le jecha艂a艣 bez zapi臋tych pas贸w. Gdy ja zdawa艂am (10 lat temu), to wystarczy艂o ruszy膰 bez zapi臋tych pas贸w i...koniec egzaminu..

Udost臋pnij ten post

no w艂a艣nie bo ja musia艂am sie wr贸ci膰 na pocz膮tek 艂uku i wtedy bum w pacho艂ka, pytam bo ju偶 sama nie wiem co o tym my艣le膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jhbjgjkgkuk
teraz jest zasada, 偶e gdy dotkniesz pacho艂ka albo najedziesz na lini臋 to koniec egzaminu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zapi臋cie pas贸w chyba nie dyskw
my艣lisz 偶e jak na mie艣cie pnajedziesz czlowieka to dostaniesz drug膮 pr贸b臋? najechanie pacho艂ka to zachowanie zagra偶aj膮ce bezpiecze艅stwu ruchu

Udost臋pnij ten post

Z tego co mi wiadomo,jak ju偶 przewr贸ci艂a艣 ten pacho艂ek,to mia艂 prawo ci臋 obla膰.ale pewna nie jestem jak to dok艂adnie jest. zda艂am za pierwszym razem :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 u nas za
brak pas贸w ju偶 oblewaj膮 :O

Udost臋pnij ten post

ja to rozumiem zagro偶enie i tak dalej... ale chodzi mi poprostu o to 偶e nie najecha艂am tego pacho艂ka podczas jazdy po 艂uku, tylko w trakcie ponownego ustawiania si臋 na pocz膮tek 艂uku w celu wykorzystania drugiej pr贸by.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jhbjgjkgkuk
ta we藕 si臋 odwo艂aj i id藕 na egzamin w tym WORDZIE 偶ycz臋 powodzenie:D oni si臋 tam dobrze znaj膮 i na bank nastepny cie uwali daj spok贸j idz na nast臋pny termin i pami臋taj o pasach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 srutututututu
ja z recznym ruszy艂am hihi ale w pore sie kap艂am on to widzia艂 spuscilam i pojechalam dalej nie oblal mnie mimo paru niedociagniec drobnych bo drobnych mia艂am fuksa chyba

Udost臋pnij ten post

ale to egzaminator ustawia w stanowisku jak masz drug膮 pr贸b臋,tak jak pisz膮 wy偶ej.... ODWO艁ANIE?...ja tak sugeruj臋,aczkolwiek bra膰 egzaminatorska mo偶e si臋 p贸藕niej m艣ci膰... :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 srutututututu
no to masz odpowiedz odwo艂aj si臋 i ju偶:)

Udost臋pnij ten post

ja mialam tak ze troche przesunelam pacho艂ek...i po egzaminie bylo....ale w sumie sie ciesze bo egzaminator byl traszny :/ a w ogole to podejrzewam ze to on go przestawil...w czasie kiedy ja sie szykowalam do jazdy :( no ale nie zlapalam go na tym i niby to moja wina...a tak w ogole to jak Ci sie udalo zaczac egzamin bez pas贸w?? to niedopuszczalne !!!

Udost臋pnij ten post

moim zdaniem nie odwo艂uj sie bo to za duzo czasu zleci....a tak to moze zdasz za drugim i bedzie git!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 teraz to fajnie 艂adnie
a mi egzaminator nic nie ustawia艂. sama wje偶dza艂am na pocz膮tek luku. sama na podjazd pod g贸rk臋 (dlatego rusza艂am samochodem prawie w poprzek tej g贸rki:P). mia艂a艣 pecha. nast臋pnym razem sie uda.

Udost臋pnij ten post

Brak pasow - od razu lecisz. Moja kolezanka nie spuscila do konca recznego i, mimo ze auto jechalo bez problemu, oblal j膮. Inna oblal, bo przez pomylke wlaczyly jej sie dlugie swiatla przy wrzucaniu kierunki. Jak chce sie uczepic, to usadzi na byle czym :O

Udost臋pnij ten post

haha to ja slyszalam o lepszym przypadku...dziewczyna nie zda艂a, po tym jak egzaminator zada艂 jej pytanie na ile metr贸w jest wkopany znak drogowy....

Udost臋pnij ten post

Dzi臋ki wam wszystkim za odpowiedzi, chyba si臋 jutro skontaktuje z moim instruktorem. Dam wam zna膰 co mi powiedzia艂.

Udost臋pnij ten post

jesli zar贸wka jest spalona to trzeba to zglosic egzaminatorowi...takie rzeczy instruktorzy powinni mowic na kursie...mi powiedzieli :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jhbjgjkgkuk
hehe 艣miesze z t膮 偶ar贸wk膮 ale prawdziwe egzamin polega na tym 偶eby nie dac si臋 na niczym z艂apa膰:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 na 艂uku jest
tylko jedna pr贸ba - nie ma drugiego podej艣cia. Dwa razy mo偶na robi膰 g贸rk臋. je艣li traci艂a艣 pacho艂ka ustawiaj膮c si臋 w kopercie, to tak samo jakby艣 藕le si臋 w niej ustawi艂a wje偶d偶aj膮c pierwszy raz na 艂uk, a to oznacza koniec egzaminu.

Udost臋pnij ten post