Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotka222

Co jest dobre na lysienie spowodowane farbowaniem?

Polecane posty

Gość kotka222

pytanie jak wyzej. wiem ze moje wypadanie wlosow nie ma nic wspo9lnego z brakiem witamin, mineralow, czy tez zaburzenia hormonalnymi. wszystko jest ok. Wypadanie spowodowane jest farbowaniem wlosow i stad moje pytanie co stosowac w takiej sytuacji? jaki specyfik pomogl Wam dziewczyny>? prosze o jakies rady bo przymierzam sie juz do kupna peruki bo mam naprawde przerzedzone wlosy a dalej leca... czy wax byblby dobry??

Gość kotka222
wlasnie chyba sobie musze kupic tylko nie wiem jaka sztuczna czy prawdziwa

Gość kotka222
ja farbowalam, wlosy od gimanazjum na rozne kolory, na poczatku tez bylo ok miala grube ladne wlosy, a teraz szkoda mowic....

Wax jest niezly, do tego szampon Radical i mgiełka radical zamiast pianek i lakierów.. seria seboradin tez jest niezla, szampon, balsam, i lotion, ktory wciera sie w skore glowy.. do tego polecam suplementacje: skrzyowita, badz capivit z tych drozszych tabletek innoev. Z domowych sposobów, nafta, oliwa z oliwek do nawilzenia wlosow.i przestan farbowac wlosy

Gość duunnnna
pewnie tlenisz na biało :O na solare też chodzisz?

ma dziecia x lat zaczelam malowac majac nascie i nie spotkalam sie z wypadaniem farba ktorej uzywasz pewnie pozadnie wypala wlosy w sumie jak kazda ale sa wyjatki

Gość zuzanna1000
do du.... są wszystkie sposoby ja już tyle stosowałam i niestety nic nie pomaga naprawdę peruka to świety pomysł

Gość kotka222
na solarium nie chodze, farbowalam wlosy raczej na ciem,ne kolory; czarny brazowy, raz mialam tylko blond pasemka

Gość kotka222
mi chyba zostala tylko peruka...bo radicale seboradiny i inne juz przerabialam probowalam tez szamponow dla dzieci

Gość ..Cit...
dziewczyno od farbowania sie nie lysieje!!!ja farbuje sie od 20 lat i nic sie nie dzieje...kto ci takich glupot nagadal???zbadaj sie porzadnie bo łysienie na pewno nie jest efektem farbowania wlosów:(

Gość loxion 5 piloxidil

Gość kotka222
badalam sie na wszystkie mozliwe sposoby, wiem ze to od farb, farbowala za czesto wlosy i tanimi farbami typu pallette; wiem ze bylam glupia i mam za swoje. gdybym mogla cofnac czas to bym juz tak nie zrobila

Gość kotka222
loxion jest na lysienie androgenowe, ja mam testosteron i inne androgeny w normie wiec to nie dla mnie

Gość ..Cit...
kotka jeszcze raz ci mowie to niemozliwe!!idz zbadaj sie bo moze to jakas inna przyczyna niz te na ktpore byłaś badana

Gość kotka222
bylam te u trychologa i nic nie wykryl

Pallette.. wlasnie ta farba wypala pozadnie wlosy ale nie wylysiejesz po tej farbie wlosy robia sie szybko matowe i wygladaja jak wypalone. ja maluje wlosy juz 10 lat jeszcz nie wylysialam

Gość kotka222
koje wlosy nie sa spalone sa nawet blyszczace ale wypadaja jak po chemioterpii

Gość kotka spróbuj loxionu
ja mialam wszystkie badania ook taczyca hormony dermatolodzy pereuka ci nie rozwiaze problemu wzielam loxion i po 3 miechahch efekt byl a niby hormony mialam w porzadku

Gość kotka222
mialam kiedys loxion zuzylam opakowanie i bylo gorzej niz przed, stosowalam tez ampulki vichy i nic...

Gość kotka spróbuj loxionu
jeno opakowanie ci nie pomoze to wymaga dlugotwalej pracy ale skoro wolisz peruke twoj wybor

Gość teraz jest okkk
wcieraj sok z czarnej rzepy - pomaga ale smierdzi. naprawde pomaga, lepiej niz wszystkie lotiony itd mi tez wlosy wypadaly po palete - strasznie kup szampony produkowane na rynek niemiecki - polskie loreale i inne to szajs- koszmarne sklady

Gość kotka222
mam seboradin on jest z wyciagiem z rzepy ale moze spróbuje prawdziwej rzepy, to nie tak ze wole peruke. Ale juz nie mam sily z tym glownem walczyc duzej

Gość kotka222
spadam juz dzieki za rady , chyba tylko cud moze sprawic ze nie wylysieje

Gość kotka222
jakies nowe rady pmysly??? piss...kupilam wax ale uzyalm dopiero raz wypadlo mi mase wlosow ale bede probowac jeszcze pic pokrzywe

Gość kotka222
podnosze

Gość kotka222
jakies nowe pomysly sugestie/// plissss

czegoś nie rozumiem. jak od farby farby nie wnikają w cebulkę włosa a łysienie to wypadanie włosów wraz z cebulkami.

Gość Anq25
Od farby same w sobie nie powodują wypadania...chyba, że jesteś uczulona na jakiś składnik. Włosy po farbie na wewnątrz niszczeją i mogą się łamać po źle zrobionym rozjaśnianiu. Idz do trychologa niech okresli przyczyne...