Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

problemproblemik

Boli jajnik Proszę o poradę !!

Polecane posty

Cześć dziewuszki... Mam problem od 2 dni. Jeśli nie minie w ciągu 2óch kolejnych, biegnę do ginekologa. Ale najpierw proszę Was o poradę! 11 marca dostałam miesiączki. Moje cykle są zawsze bardzo wydłużone...jeszcze się nie zdażyło aby cykl trwał u mnie 28dni. Od 2óch dni pobolewa mnie prawy jajnik. Nie jest to bardzo silny ból ale chodząc, wykonując gwałtowne ruchy-czuję niewielki ból...coś jak na początku okresu. Nie boli lewy jajnik. Wciąż odczuwam ból jedynie po prawej stronie... Kochamy się z mężem co kilka dni (staramy się o dzidzię :) ) ale wydaje mi się,ze w moim przypadku to nie są jeszcze dni płodne. Robiłam wczoraj test na sprawdzenie dni płodnych (wg testu-to nie ten dzień) i robiłam test ciążowy (w ciąży wg testu nie jestem,choć wiem, że to nieodpowiednia jeszcze pora na wykonywanie takiego testu). Co to może być? Jak Wam się wydaje...z jakiego powodu ten ból się pojawił? Dodam,ze nie zmniejsza się...czy to naprawde możlwe aby to były dni płodne?? Moim zdaniem za wcześnie...jesli długość cyklu jest zazwyczaj ok 34 dni... Proszę o poradę !!!

Gość JOOOJJJ
może to być wyrostek!! choć mi też tak się zdarzyło kiedyś że bolał dwa dni i pojechałam na SOR na izbę przyjęć ze strachu własnie że to wyrostek ale lekarz stwierdził że owulacja i dostałam zastrzyk przeciwbólowy... ale obsweruj siebie - przede wszystkim połuż się na wznak i uciskaj miejsce gdzie boli złączonymi palcami, albo niech mąż ci tak zrobi - jeśli brzuch stawia opór i boli bardzo to to będzie wyrostek