Majka845 0 Napisano Marzec 25, 2009 Dziś mi i mojemu chłopakowi pękła guma...skończył we mnie co 24/25 mam cykl na tescie w internecie wyszlo mi: Największa szansa poczęcia: 17-2-2009 Kolejne maksimum: 14-3-2009 Data trzeciej szansy: 8-4-2009 Obecnie szanse są: małe, 23. dzień cyklu Boje się, mam 16 lat, co robić ? jakie są prawdopodobieństwa ciąży. Dziękuje z góry za odpowiedzi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JOOOJJJ Napisano Marzec 25, 2009 najlepiej po postinor - zależy gdzie mieszkasz ale do rodzinnego albo do gina - innym na pogotowiu wypisują a gdzie indziej wogóle niechcą 23 dzień cyklu to myśle że powinno być ok ale wszystko się może zdarzyć a moge zapytać jaka wam pękła i jak to się stało?? bo nam od 5 lat ani raz nic takiego się nie stało... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zmienić chłopaka Napisano Marzec 25, 2009 jak ten nie zna się na gumach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majka845 0 Napisano Marzec 25, 2009 VIVA-REFLEX czyli radzisz postinor ? a jaka jest szansa tak mniej wiecej ze bede w ciazy jesli ich nie zazyje ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JOOOJJJ Napisano Marzec 25, 2009 jeśli para jest w pełni zdrowa i kocha się do końca w płodne dni to jest 40% na udaną ciąże - to dane ksiązkowe- więc ty masz jakieś hmm niewiem 20% nawet mniej.... z drugiej stony cuda się zdarzają i ludzie wpadają z przerywanego przed okresem także ryzyk fizyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majka845 0 Napisano Marzec 25, 2009 nie wiem co robić, mam najgorsze myśli w głowie... :( pomocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majka845 0 Napisano Marzec 25, 2009 Dziękuje Ci bardzo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majka845 0 Napisano Marzec 25, 2009 Więc radzisz mi iśćjutro do ginekologa, i wziąść prostinor ? ile mniej więcej to kosztuje i czy moga wystapic jakies komplikacje ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość postinor Napisano Marzec 25, 2009 zażyłam kiedyś, zdarzyło się. Pani w aptece sprzedała bez recepty. Dość drogi chyba za 3 tabletki zapłaciłam z 90 zł.!! A skutki uboczne... cała masa jak się czyta ulotkę, włącznie z możliwością zejścia z tego świata w skrajnych przypadkach. Mi nic nie było chociaż jak się naczytałam to przez moment wolałam być w ciąży :) Wzięłam tylko jedną tabl. choć zalecali powtórkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kiedy mialaś Napisano Marzec 25, 2009 ostatnią miesiączkę? Rozumiem, że cykle 24, 25 dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach