Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nelcia232

troche spermy wpłynelo do srodka...

Polecane posty

Gość nelcia232
Długość cyklu w dniach Owulacja zazwyczaj występuje w dniu 26 10-14 dzień cyklu 27 11-15 dzień cyklu 28 12-16 dzień cyklu 29 13-17 dzień cyklu 30 14-18 dzień cyklu 31 15-19 dzień cyklu 32 16-20 dzień cyklu 33 17-21 dzień cyklu 34 18-22 dzień cyklu 35 19-23 dzień cyklu 36 20-24 dzień cyklu 37 21-25dzień cyklu 38 22-26 dzień cyklu 39 23-27dzień cyklu znalazłam to w internecie

Gość lonkoa
mgławida-> a masz taki wykres jak okres trwa 4 dni? czy samemu trzeba obliczyc?

Gość nelcia232
skąd sie tak dobrze znasz, ze na 100% jestes pewna...wsumie ja juz nei wiem doszukuje sie tylu informacji, moze akurat mam podswiadomosci to ze chce juz dzidziusia

Gość Ada 2
Nelcia, a jak ty się dostałaś na studia z pisownią "kompać", zamiast "kąpać". No i "od razu" pisze się oddzielnie, "po prostu" też, a wyraz "aczkolwiek" użyłaś kompletnie bez sensu - on łączy treści przeciwstawne. Chyba chciałaś napisać "mianowicie" - wtedy twoja wypowiedź byłaby poprawna. Do tego pisze się "narzeczony", a nie "narzyczony". Kolejne babole - "w końcu" piszemy rozdzielnie, "rzetelnie", a nie "rzytelnie", "chociaż" piszemy przez Ż, "przecież" też przez Ż, Nie wspomnę, że raz używasz polskich czcionek, raz nie... Na dziecko nie jesteś gotowa na 100%, raczej na egzamin gimnazjalisty. Jakie kooorwa studia??????? Tłuk i nieuk to mało powiedziane! Aż w oczy szczypie, jak się twoje wpisy czyta.

-----> lankoa musisz sobie sama policzyć ale zawsze po miesiączce 3 dni max są niepłodne. później z obliczeniami może być trudniej dlatego lepiej zachować bezpieczną odległość w obliczeniach jeśli masz taki cykl. ja mam podobnie jak ty i zawsze 3 dni po miesiączce i 3-4 dni przed miesiączką kochamy się bez zabezpieczenia. :)

Gość nelcia232
z tego kalendarza wyszło mi ze dzis jeszcze miałam dzień płodny i ,że jak by miał byc chłopczyk czy dziewczynka, byłby chłopiec :) ale to statystyki, bo ile jest prawdy w zyciu normalnym...??!!

Gość nelcia232
mysl sobie co chcesz... jesli piszesz szybko na komputzerze, to nie zwracasz jakies wiekszej uwagi na pisownie, ... :) jak cie razi w oczy to nie czytaj ,PROSTE ja problemu nie widze:)

ja stosuje ten kalendarzyk od 3 lat i zawsze wszystko mi sie sprawdzalo, łącznie z planowaniem dzieci, a planowałam 2 razy i pierwszy raz staralismy sie sie o chłopca- i chłopiec jest , a za drugim razem o dziewczynke- i bedzie dziewczynka :] Z tym, ze ja mam bardzo regularne cykle, wlasciwie co do godziny ;)

Gość nelcia232
dzieki mglawica za rade :*

----> flałer pałer super jest ten kalkulator, dzięki za linka. Zgadza się dokładnie z moim, tyle, że nie trzeba liczyć ;) fajnie :)

Gość nelcia232
to gratuluje pociech :) no u mnie wsumie to jest dzien róznicy w styczniu dostałam 5, w lutym 6, a teraz 7. Okres trwa 6 dni ;/ a co do czasu to zawsze dostaje wieczorem,

Gość lonkoa
dzieki mglawica :) 🌻

Gość Ada 2
Ja się wcale nie dziwię, że nie widzisz:) Ale kompromitujesz się będąc studentką - o ile nią jesteś w ogóle!:) Ja piszę z pewnością szybciej od ciebie, bo na tym polega między innymi moja praca. Mogę walnąć literówkę z pośpiechu, ale że do szkoły podstawowej chodziłam, to tak oczywistych błędów i to ortograficznych nie robię. Moja dwunastoletnia córka też już takich nie sadzi. Wstydziłaby się w tym wieku. A ty walisz błędy w takim zagęszczeniu, że chyba żadna wcześniej forumowiczka tyle nie zrobiła!

sorry ale przeraziło mnie to co czytam ............dochodzę do wniosku , że edukacja seksualna spada w przepaść . Skoro dziewczyna na studiach ( sama tak pisze ) o swoim organizmie nie wiele wie a o sposobach zabezpieczanie jeszcze mniej to dla mnie jest przerażające . ja wszystko rozumiem seks jest dla ludzi ale zdecydowanie myślących ......... dla mnie pisanie że nie jest sie gotowym na dziecko a \" króliczenie \" sie bez zabezpieczeń jest czysta głupotą inaczej nie mogę tego nazwać .

Gość nelcia232
a to ze poszlam sie myc odrazu po stosunku no 3 minuty po, to sa mniejsze szanse niz jakbym wogle nie poszla sie umyc ?

E tam , to jest to co ja uwielbiam w takich własnie forach- to że jak ktoś ma kłopot to zaraz tysiąc mądrych się odzywa z bardzo miłymi tekstami!!! Wydaje mi się, że może być taka opcja że bedziecie mieli dzidziusia, ale skoro jesteś na ostatnim roku studiów i niedługo bedziesz się bronić, to nic strasznego się nie stało, ja mam 22 lata i za 4 miesiące bede mamuska, każda nas to predzej czy pozniej spotka!!! Proponuję Ci, nie baw się w żadne testy ciązowe z apteki , ja robiłam ze trzy i wszystkie trzy wyszły negatywnie choć byłam już w 5 tygodniu ciąży, idz do najbliższego laboratorium i zrób sobie test krwi-on daje 100% odpowiedz czy bedziecie rodzicami czy nie??!! Tylko dopiero po paru dniach ok 3-5. Nazywa się on Bhcg, u mnie kosztuje ok. 20 zł, ale wiesz na 100% czy jesteś czy nie??!! Mam nadzieję, że choś troche Ci pomogłam!! Pozdrawiam serdecznie!!!

Gość nelcia232
no i juz, dobrze ze twoja corka dobrze pisze :) a pozatym kto napisal ze nie wiem jak sie mozna zabezpieczyc przed ciaza?? nie raz wychodza takie sytuacje ze bez... co sie stalo to sie nie odstanie !!

co ty z tym myciem? :P to juz po ptakach, zadne mycie nic nie pomoże. Chyba że- jak za dawych czasów się nasze prababcie zabezpieczały, byś się octem tam wymyła :P (czy czymś takim)

Gość hejhej123123132
gratuluje zycze ładnego dzidziusia. kochaj Go

Gość nelcia232
tak szczesliwa87 :) gratuluje dzidziusia .pozdrawiam...

Ludzie jak wam przeszkadza jak pisze AUTORKA tego postu to po co w ogóle piszecie, jej problemem nie jest w chwili obecnej ortografia tylko to czy może być w ciąży...!!!! Każda mądra.... Szkoda gadać!!!

Gość Ada 2
Nelcia, ty się nie myj wcale!:):):) Ale się uśmiałam! Dziewczyny, to jakaś młoda siksa, jak można być tak dziecinnym, niedouczonym i infantylnym na ostatnim roku studiów???? Jeśli uważasz Nelcia, że kąpiel to środek antykoncepcyjny, to gratulacje! Twoja wiedza o seksualności idzie w parze z twoją ortografią i dziecinnym zachowaniem!:)

sytuacje ? czy ty czytasz co piszesz ............ masz chłopaka i wychodzą Ci sytuacje ..........litości dziewczyno. A tak na serio to masz przed sobą parę nerwowych dni - bo co byś nie zrobiła parę dni musisz przeżyć i zrobić sobie test z krwi . życzę cierpliwości i dużo spokoju

Gość nelcia232
zostawie to bez komentarza ada, bo na niektorych ludzi to az brak slow... masz problem !!!

Gość Ada 2
Szczęsliwa87 - ale ty piszesz normalnie, jak dorosła osoba, a ona albo założyła sobie temat-prowokację, albo jest duuużo młodsza i kituje na potęgę. Jakoś tobie młody wiek nie przeszkadza normalnie i rzeczowo formułować wypowiedzi i pisać zrozumiale.

co ją straszycie ? szanse na dziecko w tym dniu są już bardzo małe. Ginekolodzy położnicy się znaleźli...wirtualni...a może wróżki i jasnowidze ?

następne...a co was to obchodzi jak ona pisze ?? to nie jest topik o prawidłowej polszczyźnie więc załóżcie sobie taki i tam się czepiajcie . Głupie cipy...

23:47 [zgłoś do usunięcia] Ada 2 Nelcia, ty się nie myj wcale! Ale się uśmiałam! Dziewczyny, to jakaś młoda siksa, jak można być tak dziecinnym, niedouczonym i infantylnym na ostatnim roku studiów???? Jeśli uważasz Nelcia, że kąpiel to środek antykoncepcyjny, to gratulacje! Twoja wiedza o seksualności idzie w parze z twoją ortografią i dziecinnym zachowaniem! --------------------> tak sobie czytam i czytam, i wlasciwie ada dochodze do wnioskow ze jestes bardzo zlosliwa osoba, jestes nauczycielem? czy poprostu podnosisz sobie libido zwracajac uwage innym? ja tez robie duzo bledow , i nie sadze zeby to byl miernik inteligencji? :O czy skonczonej szkoly? jestes pusta:O i masz 12 letnia corke, wiec i stara, cos mi sie zdaje ze i bardzo sfrustrowana:O