Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VUYYUA

DLACZEGO FACET PODRYWA DZIEWCZYNE TYLKO NA SEX PO IMPREZIE.

Polecane posty

Gość VUYYUA

Gość klocław
a do czego innego mu potrzebna?? do gotowania zupy??

Gość Smile82.
na więcej nie ma czasu, chyba że następnym razem jak się nawiniesz od biedy zamoczy ogóra ponownie

Gość prawiczek i mgaiczny flet
To pytanie to kalambur , zagadka z ukrytym sensem ;). Po spożyciu znacznej ilości alkoholu i wydatnym zmęczeniu jedyne co może w człowieku (płci męskiej) się ruszyć to penis . Niestety zdobyta w takim stanie partnerka będzie w podobnej "formie" i zapewne do niczego innego nie nadaję się. Pytanie mogłoby brzmieć "Dla czego po imprezie facet podrywa dziewczynę tylko na sex"

To że nie dałaś po imprezie to nie znaczy że masz jakiś powód do dumy . Musiałem to napisać to silniejsze ode mnie .

Ja nierozumiem co się porobiło z dzisiejszym światem dziś już nikt nieszuka miłości tylko seksu jak zwieżeta a gdzie podziały się uczucia???

PABLO 31O1..ja tam nie wierze , w to co tu niektorzy pisza. Wielu z nich zgrywa sie na wielkich macho...a tak w skrytosci ducha marza o pieknej obopolnej milosci

Pablo w dzisiejszym swiecie liczy sie tylko kasa i seks a milosc? a co to wogole jest? chemia ? pff... Zreszta dlaczego przyczepiliscie sie tych lasek ? facet jak facet ...ma okazje to przeleci ... wiec moze lepiej dziewczyny przemyslcie swoje zachowanie a nie potem psioczycie na facetow ...jest takie powiedzenie ...jak suka nie da to pies nie wezmie czy cos w ten desen :O Oczywiscie dotyczy to tych lasek ktore lubia smyrnac sie z kolesiem na imprezie i nie obrazac sie bom ja nic nie mam bo zycia innych ale wkurza mnie sam fakt ze laski same leca do wyra a potem gadaja na facetow ... badz co badz faceci to i tak chuje :(

blekitna laguna ja też bym niechciał ale jak oststnio piasłem z dziewczynami które mi się podobały i mi mówa ze miały już 7 chłopaków w łuzku a mają po 22 -23lata a ja 26 letni prawiczek to ci ja sobie mam mysleć?

tak dla pamięci piszę się łoże - łóżko a nie przez fatalne u otwarte ;). Ja tu oczywiście pajacuje ,ale uważam że faktycznie nastąpiło pewne zezwierzęcenie . Seks jest pewną kartą przetargową tj aby być "trendi" musisz kopulować ;).