Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewierzewto

W*pierdalaj.

Polecane posty

Gość niewierzewto

Co mam robić ? Błagam o pomoc. Kochałam się z chłopakiem, było nam cudownie,po tym jeszcze długo leżeliśmy oglądaliśmy film. Potem zaczeły się głupie gadki na temat innych dziewczyn/chłopaków że może idz do innych itp. Nie wiem o co mu chodzi może próbuje się dowartościować ? Nie wiem. Ja odpowiedziałam może ty idz sobie do innej albo do innego ? on na to- WYPIER*ALAJ. Ubrałam się i wyszłam bez słowa do domu. Napisał 2 sms od południa. W jednym że to bd jego wina- nie odp mu. W drugim że jak tak chce to proszę bardzo. CO ROBIĆ? Jesteśmy razem 4 miesiące i strasznie mi na nim zależy

Gość fafuss
daj sonie spokoj. to leszcz.

Gość accerkaa
wykasuj jego nr tel,zablokuj nr gg itp itd! Spotkaj sie z przyjaciólmi,gdzies wyjdz....poznaj nowego. Sadze ze jestes jeszcze młoda dziewczyna i radze nie pakuj sie w to gówno,zapare lat to cie zleje...

Gość niewierzewto
łatwo wam to napisać, ale ja wiem że tego nie zrobie bo nie potrafie zabardzo go kocham...

Gość Carolineeeee
wiesz, ja też mam takie gadki, to okropne ale zawsze tak z przyjaciolmi zartowalismy, smialismy sie, a ja zawsze spierdalaj :) i tak sie przyzwyczailam ze mi zostalo, a w zwiazku to przeszkadza. Bo tym jednym konkretnym slowem wyrazam caly swoj pogląd na temat danej sytuacji, poza tym mowienie do faceta jest czasem jak rzucanie grochem o sciane, a na spier.. :) zawsze zareaguje... oduczam sie, to, że tak powiedzial nie znaczy ze jest chamem, i ze cie nie kocha..to tylko slowo, podobne do 100 tysiecy innych slow. Nie czyń go wyjątkowym, czasy, kiedy tylko inteligencja nie klnęła minęły. I przeklnanie nie świadczy ani o człowieku, ani o jego kulturze, ani wychowaniu, ani wykształceniu, ani statusie społecznym poprostu jest pewnym mocniejszym akcentem nie wyolbrzymiaj. I nie piszcie, że za 2 lata zacznie cie lać, bo to nie ma związku

Gość a ja powiem
idz dziecko spać a jak spac nie mozesz to idz sie poucz czegos! Raaany...."za bardzo go kocham" haha

Gość Carolineeeee
aha i porozmawiaj z nim, że ci to przeszkadza i jest to niewybaczalne ja po takiej rozmowie, zaczynam sie miarkować ale uwierz nie ma to zwiazku, z tym, czy cie szanuje co innego gdyby zrobil to publicznie, to juz byloby ciezej przeboleć, o ile w ogóle

Gość mexx
zgadzam sie z caroliną faceci bywają porywczy

Gość jfgbcZcx
róznica tylko taka, że on powiedział "wypierdalaj" a ona się ubrała i wyszła a on co na to?? chyba nic, skoro wyszła... jakby mi mój powiedział " wypierdalaj" to bym wypier.. ale przy okazji dostałby w mordę na odchodne, też przeklina czasami, ale nigdy do mnie, nawet w żartach, w ogóle co to za głupie żartowanie??

Gość Carolineeeee
jakby mój do mnie tak powiedział, to pewnie bym się nigdy nie odezwała, dostałby w mordę i trzepłabym drzwiami ale dlaczego od razu nie przeprosil, nie zatrzymal cie...dlaczego pozwolil ci wyjsc i to po takich slowach to jest dziwne

Gość niewierzewto
co mam do niego napisać ? przeprosić go za jego błąd on właśnie taki jest i tego oczekuję. To były sekundy jak wyszłam... przez moment pomyślałam że walne mu w twarz, ale nie chciałam sie zniżyć do takiego poziomu...

Gość zdecydowanie NIE
dzieciaku ktos juz pisal wczesniej ZAKONCZ TA ZNAJOMOSC Wogole nad czym ty sie zastanawiasz znasz go ile kilka miesiecy?!

Gość a co za zal.pl
laska zna goscia 4 miechy i sie zastanawia po takiej akcji co robic, takie tematy to moze zakladac mezatka zdzieckiem na karku bo maz jej tak powiedział.

Gość slodka...
kobietko, to palant, daj szansę innym. On ma Cie centralnie w czarnej dupie!!!!

Gość jak przedmówczyni
ON MA CIE CENTRALNIE W CZARNEJ DUPIE!

Gość niewierzewto
co z tego że 4 miesiące ? żal to miałaś mieć na drugie. Żeby byc mężatką każdy musi przeżyć początki i zakładam temat bo po to jest kafeteria i nie proszę o głupie teksty tylko o pomoc

Gość niewierzewto
mam 19 lat, on 20.

Gość niewierzewto
on dalej nic sie nie odzywa,,, taki jest ,,, zazwyczaj pierwszy nie napisze. co robić ? napisać? jak tak to co?

Gość a jaką chcesz pomoc
wszyscy Tobie tutaj radzą, żebyś dała sobie spokój po takiej akcji a ty dalej idziesz w zaparte.. o jakiej pomocy piszesz?? a no tak: wiesz co, nie martw się, każdy chłopak swojej dziewczynie mówi po seksie spierdalaj, to normalne.. zapewne nieraz widzisz/ słyszysz o tym jak matka/ciotka/koleżanka wychodzi bez słowa z domu..kumasz już dlaczego?? tak, powinnaś napisać: przepraszam cię kotku, następnym razem gdy każesz mi spierdalać, pościelę łóżko za sobą...

Gość gumabalonowa
pisz,pisz:D dyktuję: ty głupi chuju,jak jeszcze raz się tak do mnie odezwiesz to ci jaja przybije do stołu gwoździem 10 calowym:) mam nadzieję że pomogłam:)

Hmmm... Trudna sytuacja. Nie wiem co doradzić :o Ja w każdym razie na Twoim miejscu bym ... wypyeerdalał!! ;)

Gość gumabalonowa
nie wysłało mi posta:O jeszcze raz,dyktuję ci co masz napisać w smsie: ty głupi chuju,jeszcze raz się tak do mnie odezwiesz to ci przybiję jaja do stołu gwoździem 10 calowym pomogłam?:P

Gość gumabalonowa
wysłało:O sorki,kafe mi wariuje:O

Zastanów sie dziewczyno powiedziaąłs mu "idz do innego" to go uraziłas i posżło wypierdalaj, a ze koles widocznie nieokrzesany to takie ma słownictwo

Gość farmabarba
Guma. :D Umarłam.

Gość niewierzewto
czyli to moja wina ? ja to przeobrażam? chce żeby zrozumiał swój błąd, ale nie chce go zostawić.

Następnym razem, po numerku, sprowokuj kłótnię i powiedz mu wypierdalaj. Jak sie wkurzy albo ci przyłoży to olej go , a jak się roześmieje .... to taki jest z niego chamo-burak.