Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama82

nad morze z dzieckiem

Polecane posty

Gość mama82

gdzie najlepiej nad morze z rocznym maluchem, macie namiary na jakies kwatery??? prosze o pomoc, moze to byc wieksza miejscowosc z molo, ladna plaza no i zeby tez pozwiedzac cos mozna było. Aha i nie Kołobrzeg.

Gość mama82
po pierwsze gnide i bachora to ty masz , ja szukam miejsca na wakacje z moim malenstwem. I NIE PODSZYWAJ SIE PODE MNIE

Gość mama82
viki dzieki

Gość Cieć bezprzewodowy
a po co roczne krzyczace dziecko bierzesz nad morze? NIe mozesz poczekać, aż będzie miało 3 latka? Wtedy bedzie się bawić w piasku. Teraz tylko będzie drzeć ryja na plazy, gdzie ludzie przyjeżdżają odpocząć w spokoju po całym roku meczącej pracy i chałasliwego zgiełku miast. Moze dla Ciebie twoj maluszek jest słodki, ale dla osób wokół nie. zabierzesz taka mała fabryke kupy i zasrane pieluchy będziesz wyrzycać na plaży? W nocy płacz dziecka będzie budził ludzi w pensjonacie? Zgroza :O Jesli już, to wynajmij sobie domek i chodź na plażę gdzieś dalej, gdzie jest mało ludzi. Takim dobrym miejscem jest Dziwnów - domki i to o wysokim standardzie oraz puste plaże.

pojceia oo dzieciach nie masz, moje dziecko nie jest ani za srane ani za plakane i w piachu tez juz sie potrafi bawic!!!