Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czasem nie mam sił

Czy to prawda?

Polecane posty

Gość czasem nie mam sił

e jeśli zacznę olewać faceta,udawac że mi nie zależy,odpisywac na trywialne smsy równie banalnymi tekstami to sie połapie i w koncu sie otworzy? zauwazy wogóle róznice?

Gość samanatata
tak napewno się otworzy jak stwierdzi że masz go gdzieś

Gość czasem nie mam sił
no to jak?

Gość samanatata
musisz z nim porozmawiać poważnie po ile macie lat?? Z facetem trzeba rozmawiać oni się nie domyślają.

Gość czasem nie mam sił
mamy 23,5 ale jak mu o tym powiem to tak jakbym go do tego zmuszała bo skoro nie czuje takiej potrzeby tzn że cos nie gra tzn ze nie ma na to ze mna ochoty

Gość frufru
omg nie to znaczy ze jesli do tej pory nie narzekałas to on uwaza ze jest OK. myslisz ze skad ma wiedziec ze Tobie sie to nie podoba?

Gość czasem nie mam sił
bo zawsze myślałam że jak facet kocha to chce rozmawiac o wszystkim z kobietą i planuje z nia przyszłość albo przynajmniej rozmawia o wszystkim a nie załusza jej mysli ciagle gadajac o tym jaka to jest piekna:o

Gość frufru
aaaaaaaaaaargh a ja kolejny raz napisze - faceci nie lubią PIERDOLIC O NICZYM. jak jest z Tobą to dla niego najlepszy dowód że Cię kocha i że mu na Tobie zależy. gadanie o przyszłosci, snucie planów najlepiej na 15lat w przód to domena kobiet. nie mężczyzn.

Gość czasem nie mam sił
to skąd mam wiedzieć czy on po studiach nie pojedzie w swoja strone ja w swoje i strace tak pare lat życia,albo zabrocza matka bo taka jest nie pozwoli mu sie wyprowadzić z domu?

Gość samantata
wczoraj pisałaś na forum to samo w innym temacie... jak będziesz tak myślećto popadniesz w paranoje... facet ma swój rozum matka go nie zmusi jak będzie cię kochał więc zrób wszystko żeby był w tobie zakochany po uszy!

Gość czasem nie mam sił
łatwo powiedzieć facet zakochany po uszy? jest coś takiego? seksem? głupim usmiechem i udawaniem ze jest ok?

Gość frufru
Ty mam wrażenie że z Tobą piszę na innym temacie, wiec tu sie nie bede rozwijac. powiem tyle - jak facet jest taka dupa że mamusi sie poslycha to sorry. poza tym - co to znaczy ze mamusia mu sie nie pozwoli sie wyprowadzić?? zrobi Rejtana na progu domu czy co?? dorosły facet się wyprowadza i już!

Gość czasem nie mam sił
tez tak uważam ale chyba o matke to sie nie spytam bo chyba nie wypada? kochanie jak chcesz sie ze mna wyprowadzic jak twoja matka przeciez ci nie pozwoli bo to ona wszystko rozstawia po katach? ...

Gość frufru
to zapytaj "Jak myslisz, Twoja mama bardzo bedzie przeżywać jak sie po studiach wyprowadzisz z domu?" Pytanie sugeruje że uważasz za oczywiste że on się wyprowadzi i jedyne co CIę interesuje to to jak mamusia zareaguje...