Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziubus

co sądzicie- sukienka

Polecane posty

Gość K_O_B_R_A
w warszawskiej Madonnie nie mają tego modelu ani żanego innego Maggie Sottero...MS maja tylko w krakowskiej Madonnie. Swego czasu byłam zainteresowana innym modelem MS, stąd wiem... ale suknie MS są chyba najpiękniejsze. Na tym forum jest najwięcej amatorek tej kolekcji :-)

Gość suwmiarka
Dziubas, to może zdradź jakie masz wymiary. Skąd możesz wiedzieć czy takie same jak modelka?

Kobra- to mnie zmartwilas, chyba w takim razie czeka mnie wycieczka krajoznawcza do Krakowa ;) suwmiarka- oczywiscie nie mam miarki w oczach i nie wiem, ile ma modelka na zdjeciu. A moje wymiary to: 89-60-96

Gość K_O_B_R_A
z tego względu że MS jest tylko w Krakowie dostępna to zrezygnowałam z MS i skupiłam się na innych kolekcjach. Wiesz co...naprawde jest z czego wybierać ale życzę Ci tej wymarzonej!! Powodzenia!

Gość suwmiarka
A ile masz wzrostu? Bo kurcze, jakoś trudno mi uwierzyć, że osoba, która ma takie wymiary jak ja, ma tak wielki biust. Myślałam ze w biuście masz, że 110 przynajmniej (skoro jest taki wielki). No chyba, ze ja wyjątkowo krytycznie oceniam siebie w tych kieckach różnych.

suwmiarka, mam 172 cm wzrostu, moze moj biust nie jest wielki, ale w stosunku do reszty ciala wyróżnia się i w wielu sukniach (i ubraniach oczywiście też) wyglądam niewymiarowo. Zreszta tu nie chodzi o to, ile dokladnie mam w biuscie czy gdziekolwiek indziej, tylko o ocene sukni. :)

Dziubas, suknia jest bardzo wygodna, lekka zwiewna. nie jest to spełnienie moich marzeń ale ze wszystkich modeli które przymierzałam w tej podobam sie sobie najbardziej. nie podoba mi się w niej tylko to że nie jest odealnie dopasowana w talii, tzn po bokach jest ale od biusty materiał jest lekko puszczony. wygląda to tak że jak się stoi przeodem to wygląda się bardzo szczupło ale jak boiem to nie widać czy ktos ma płaski czy większy brzuszek. ja mam akurat płaski i chciałam to podkreślić, no ale nie wyszło. mimo wszystko zdecydowałam sie na nia. najwiekszym atutem sukni jest jej lekkość. jak pisałam ślub mam w lipcu i żadne satyny i inne cięzkie czy swiecace materiały nie wchodziły w grę. proponuje ci przejechać się po salonach i poprzymierzać suknie z musliny i innych materiałów, jeśłi w tych muślinowych będziesz dobrze sie czuła to przyjedz do krakowa na rytnek do salony madonny, tam maja ta suknię, tylko ze w rozmiarze duże 38- naprawde duże!!

Gość ale mnie głowa boli
fajna sukienka. ale wydaje mi się żę najlepsza na wakacje. jesli slub masz w zimnym miesiacu tp mozesz zmarznac

Gość kaczka kwaczka
KOBRA napisała (((( w warszawskiej Madonnie nie mają tego modelu ani żanego innego Maggie Sottero...MS maja tylko w krakowskiej Madonnie. Swego czasu byłam zainteresowana innym modelem MS, stąd wiem... ale suknie MS są chyba najpiękniejsze. Na tym forum jest najwięcej amatorek tej kolekcji }}}}) piękne te suknie i bardzo drogie , pisała dziewczyna mieszkająca w USA że tam są jednymi z najtańszych, a unas zdzierają, w katalogu wyglądaja super ,a salonie jak z poliestru , ja osobiście nie widziałam na żywo tych kiecek

Gość kaczka kwaczka
Dziubuś twoja suknia jest super , ja też kocham takie skromne z klasą

Gość a skąd wiesz
"jak w stadzie owiec...meee, meee" Aleś blysnęła inteligencją:-D Średnio rozwinięty przedszkolak ci powie, że "meee" to raczej kózka a nie owieczka robi:-D

juz chyba z 7 miesiecy po moim weselu...:) byłam własnie w tej sukni. sprawdziła się idealnie, nie mogłebym wymatzyc sobie wygodniejszej sukni. wszysyc sie zachwyacli moja suknia- ale wiadomo, nikt pannie młodej nie powie w oczy że żle wygląda, więc nic dziwnego ze słyszałam same pozytywne opinie. ale dowodem na to że moja suknie zrobiła furore jest to że znajomi nie zaproszeni na mój slub pisali że słyszeli że wyglądałam zjawiskowo, kiedys poznałam przyjaciółke mojej kuzynki i jak zaczełysmy rozmawiać to powiedziałą że widziała gdzieś moje zdjęcia i zachwyciła się moją suknią. ona wcale nie jest jakoś strasznie skromna, ma spory dekold, przepiękne zdobienia na raniączkach i pod stanikiem. naprawde, gdybym miała wybierać jeszcze raz to na 100% zdecydowałabym się na ta samą suknię.

Gość ładna ładna. ładna
:D gratuluję smaku....

Gość kila25
fajna sukienka:) troche jak grecka nimfa