Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupiiiiiiii kraj

zus powinni spalic

Polecane posty

Gość glupiiiiiiii kraj

Kurcze jestem na L4 (nie z lenistwa) a zus robi jakies komisje wstrzymuje mi kase całe 580 zł !!!!!!! bo w miesiącach przed ciąża jakeś 4 mc byłam na stażu z up i dorabiałam na umowe zlecenie przy wejscu do budynku rozdawałam identyfikatory po godzinach i dla zusu to jest przestępstwo i kasy nie dostane a ja już 2 tygodnie nie jem witamin skonczyly się brakuje mi na rachunki a zus mi kase już 2 mc wstrzymuje zaraz się porycze

Gość yjkl
głupi nawet bardzo

Gość etammmmmmmmmm
idz do prawnika niech zadzwoni lub umówi się z osobą z zusu i będą inaczej mowić

Gość a wszedzie pierdolą o tym
ze trzeba chronic dzieci noworodki i zarodki !!!!!!!!!!!!!!!!! A kurwa mac ! matki w ciąży to nie ??????????!!!!!!!!!!!! Ja pierdziele !!!!!!!!!!! Sku..rwysy..ństwo sie szerzy w tym chorym kraju !!

Gość jak bedziesz cicho siedziec
to cie zjedzą ! Postrasz ich sądem i faktycznie zasiegnij porady prawnej ! Postrasz ze ściągniesz im na łeb telewizje !😡 dziady pieprzone ! A faktycznie nie pomaga sie u nas w Polsce kobietom w ciąży !

Gość etammmmmmmmmm
masakra macie racje o zarodkach się nonstop mówi ale kobiecie w ciąży nikt nie pomaga wiem co do zus z doświadczenia na 3 mc wstrzymali mi kase ale żeby 580 zł :(

Gość i bardzo dobrze
ze zus Cie kontroluje!!!!

Gość dasakansa
on ją nie kontroluje tylko nie chce jej wypłacic kasy bo przed ciążą 4 mc wczesniej pracowała na zleceni i na stażu razem !!!! a co do zusu prowadzi tą akcje brzuszki tzn nie wypłaca kasy ciężarnym co za mało pracowały

Gość belaminosa
ZUS jest instytucją służebną, w której ludzie lokują składki na wypadek niepełnosprawności, ciąży czy choroby. ZUS nie może bawić się w policjantów i złodziei, bo tym samym staje się strażnikiem, a nie instytucją, którą sowicie opłacają obywatele.

Gość belaminosa
akcja brzuszki trwa