Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 za wysoka na szpilki

mam 183cm wzrostu, szpilki 12cm?

Polecane posty

podobaj膮 mi si臋 buty z zary, 艣liczne wysokie szpilki ale czy aby nie przesadz臋 tym razem? jestem szczup艂a i mam zgrabne nogi. dorad藕cie.. m贸j narzeczony ma 189cm, b臋d臋 wy偶sza od niego..

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 uro uro
i tak jestes wielka to po co ci jeszcze takie wysokachne szpile :O

Udost臋pnij ten post

akurat te mi si臋 bardzo podobaj膮, kapitalnie le偶膮 na stopie. ale takich wysokich szpilek to jeszcze chyba nigdy nie nosi艂am, maksymalnie szala艂am na 10-tkach a zwykle 7-8cm, 12cm to jednak wyczuwalna r贸偶nica.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uro uro
no mi臋dzy 7cm a 12cm to jednak bardzo du偶a r贸偶nica...tak jakby艣 pude艂ko od zapa艂ek do艂o偶y艂a...no i pewnie cholernie niezdrowe takie obcasy bo jakie obci膮偶enie wielkie na stope jest...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dokladnie tak
No jesli Ci sie podobaja to niby dlaczego masz nie zalozyc?:)Ja mam 176 cm i bez szpilek zyc nie moge i wiem ze to nie zdrowe takie codzienne bieganie w obcasach ale ja inaczej nie umiem:(U mnie kroluja 10cm.I tez jak zaloze szpilki do najnizszych nie naleze ale co ja sie bede przejmowala?:)Nie moja wina ze inni ludzie sa tacy niscy lub ja taka wysoka:)Grunt to dystans do samego siebie i innych i korzystanie z zycia- bedziesz tak zawsze sie zastanawiala czy wypada czy te3z nie?Po co?Szkoda czasu i zycia:)JAK SIE PODOBAJA TO KUPUJ I SIE NIE ZASTANAWIAJ!!

Udost臋pnij ten post

wiadomo d艂uga noga w takiej szpilce wygl膮da przepi臋knie, ale czy jest jaka艣 granica po kt贸rej jest si臋 ju偶 za wysok膮???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fdgfhgjhkkjk
moim zdaniem bedziesz za wysoka!!!!!!! 183 to juz bardzo duzo ... nie radze, poza tym dasz rade chodzic w takich butach ?? ja jestem niziutka i bardzo bym chciala zalozyc takie 12cmetrowe ale wiem ze nie potrafi艂abym w nich chodzic, najlepsze sa 5, 7 cm.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fdgfhgjhkkjk
bedziesz miala 195cm!!!!! przeciez to prawie 2 metry

Udost臋pnij ten post

nie pr贸bowa艂am wcze艣niej taaakich szpilek, na ni偶szych, takich 7-9cm 艣migam bez problemu. po prostu jeszcze nie zda偶y艂o mi si臋 by膰 wy偶sz膮 od chlopaka... a dwa metry to ja mam te偶 prawie i na boso. piszcie kochani.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 muzawa
Rozumie doskonale Tw贸j dylemat,bo ja mam 178cm i te偶 zawsze si臋 zastanawiam czy zak艂ada膰 buty na wysokim obcasie. Czasem zak艂adam,ale moje samopoczucie nie jest wtedy najlepsze i t艂umacze sobie,偶e skoro s艂ynne modelki niejednokrotnie du偶o wy偶sze ode mnie nosz膮 szpilki to dlaczego ja mam nie nosi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pu pu
Ja kiedy widze wysokie kobiety w szpilkach to po prostu nie mog臋! Czy wy nie wiecie, na czym polega dobre ubieranie si臋? Wysokie osoby nie powinny ju偶 w og贸le nosic szpilek. Maj膮 i tak d艂ugie nogi. To tak jakby anorektyk ubiera艂 si臋 specjalnie 偶eby podkre艣lic chudo艣c. Jasne, 偶e mo偶na byc za wysokim, na tle innych ludzi wygl膮da si臋 po prostu g艂upio. Na stewardes臋 nie bior膮 kobiet powy偶ej 178 cm wzrostu, bo uznaj膮, 偶e taki wzrost nie jest ju偶 estetyczny, podobnie jak za niski.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 poprostu
Nie sugeruj si臋 opiniami innych,bo nie zawsze s膮 szczere.Je艣li kto艣 np.b臋dzie Ci zazdro艣ci膰 to zawsze doradzi Ci 藕le. Najwa偶niejsze jak Ty sama si臋 w tym czujesz!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a czego niby mamy jej zazdrosc
195 cm w szpilkach? To jest powod do zazdrosci, czy co, bo nie rozumiem? Jest wysoka, no to jest, ani jej wina ani zas艂uga, ale dodawanie sobie tylu centymentr贸w na w艂asne zyczenie to juz g艂upota. Przeciez w tych szpilkach bedzie miala 195 cm! :D To juz pora偶ka straszna, i to na w艂asne zyczenie A tak w ogole to to chyba prowokacja, nie wierze ze jest dziewczyna ktora chcialaby miec 195 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja te偶 uwa偶am 偶e to nie b臋dzie
dobrze wygl膮da膰,wi臋kszos膰 ludzi niestety jest niska,a g艂upio tak g贸rowa膰 nad t艂umem.Ja mam 165,niby niedu偶o,ale u mnie to jako艣 tak wygl膮da na sporo,ka偶dy m贸wi,偶e jestem wysoka,tym bardziej,偶e obracam sie raczej w towarzystwie nieziutkich os贸b.Te偶 uwielbam wysokie obcasy,ale teraz np chc臋 kupi膰 9 cm i zastanwiam sie,czy nie b臋d臋 sie czuc jak wielki babsztyl,tym bardziej,偶e nie jestem zbyt szczup艂a.Moje kole偶anka jest 2 cm ni偶sza,ale szczuplutka iprzez to wygl膮da na malutk膮

Udost臋pnij ten post

tak si臋 z艂o偶y艂o, 偶e mam sporo kole偶anek mojego wzrostu. chyba takie czasy? wi臋kszo艣膰 z nich nosi jednak szpilki nie tak ekstremalne, bo oko艂o 8cm. zatem nie mam problemu, 偶e nad nimi g贸ruj臋. dylemat powsta艂 kiedy mia艂am g贸rowa膰 nad moim narzeczonym... jeszcze mi si臋 nie uda艂a ta sztuka, tak jako艣 dziwnie si臋 z tym czu艂am. by艂am po te szpilki ale okaza艂y si臋 niewygodne. 艣liczne ale niewygodne. jak to zwykle z butami. dzi臋kuj臋 za opinie. i pozdrawiam wszystkich od 145cm wzwy偶.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rudyxyz
we藕 kartk臋 i narysuj sobie dwie kreski... jedn膮 183 +x i drug膮 190 ?( no zapomnia艂em ile ma tw贸j misiek ) dorysuj kontury postaci i zobacz jak to b臋dzie wygl膮da艂o. 1% r贸偶nicy ? Wi臋c nie przesadzaj i kupuj te szpile, bo za czterdzie艣ci lat szpile b臋dziesz mia艂a po drugiej stronie 艂okcia, a na nogach papucie.

Udost臋pnij ten post

rudyxyz dzi臋ki za bardzo konkretny pozytywny pomys艂. pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wysokie jest pi臋kne
Jestem facetem i to, co w kobietach uwielbiam to pi臋kne d艂ugie nogi. Uwa偶am, 偶e dla ciebie 12cm to optymalna wysoko艣膰, to tak nak 10 cm przy wzro艣cie 1,5m. Te same proporcje, ale jaka d艂ugo艣膰! A偶 westchn膮艂em z zachwytu do Ciebie. Te zakompleksione, co cie krytykuj膮 s膮 chyba zazdrosne? A te argumenty - 偶a艂osne: "Masz ju偶 d艂ugie nogi, to po co maj膮 jeszcze 艂adniej wygl膮da膰". Je偶eli komu艣 b臋dzie g艂upio, to nie tobie, ale innym, 偶e natura im posk膮pi艂a. To tak, jakby od zgrabnej, szczup艂ej dziewczyny wymaga膰 noszenia workowatych barchan贸w, tylko po to, 偶eby si臋 upodobni艂a do innych grubasek. SZPILKI ROLEZ!

Udost臋pnij ten post

do pu pu: Sk膮d wzi臋艂a艣/ wzi膮艂es informacj臋, 偶e na stewardes臋 nie biora os贸b powy偶ej 178? ja mam 177, pracowa艂am jako stewardessa i by艂am jedn膮 z ni偶szych dziewczyn, reszta mia艂a grubo ponad 180. Minimalny wzrost jakiego wymagali to 175 wi臋c jak si臋 nie znasz to nie gadaj g艂upot;]A do autorki topicu- co do szpilek to nak艂adaj i nie przejmuj si臋 tym, 偶e niby b臋dziesz za wysoka. Wysoka, szczup艂a dziewczyna plus szpilki...suuuper:) I na pewno ka偶dy si臋 za Tob膮 obejrzy:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wysoka175cm
Prosz臋 porad藕cie mi czy nie b臋d臋 wygl膮da膰 g艂upio na szpilkach przy wzro艣cie 175cm?Mam ca艂膮 szaf臋 but贸w na obcasach 8-11cm

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tall Guy
Ja sam mam 195 cm wzrostu i podobaja mi sie wylacznie dziewczyny na wysokich obcasach, majace same min 190 :) Bardzo sexy...a wiec wysokie dziewczyny- kupujcie te najwyzsze obcasy, bedziecie wygladac efektownie i sexy :D A opiniami zakompleksionych kurdupli sie nie przejmujecie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bepooly
Witam, oczywi艣cie jestem tego samego zdania co koledzy:P Wysoka dziewczyna ma lepsze proporcje, d艂ugie nogi i poprostu bardziej rzuca si臋 w oczy. Powiedzmy sobie szczerze, 偶e "malutkie kobietki" musz膮 nadrabia膰 czym innym 偶eby si臋 wyr贸偶ni膰, poza tym teraz jest coraz wi臋cej wysokich ludzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pu pu
A propos stewardess to czyta艂am informacje dot. rekrutacji - by艂o og艂oszenie - nie pami臋tam niestety nazwy tej inii, ale nie krajowa - jedna z zagranicznych. W innej by艂o podobnie. Dopuszczali wzrost pomi臋dzy 157 a 178 cm, no i do tego szczup艂a sylwetka, mi艂a aparycja. To jestem bardzo zdziwiona, 偶e gdzie艣 maj膮 tak idiotyczne wymagania, przecie偶 stewardessa to nie hostessa... To by艂o w polskich liniach?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jeste艣 odwa偶na 偶e
decydujesz sie na szpilka....... ja mam 174 cm i caly czas zasuwam na plaskim...... raz ubralam obcacy (7 cm) to kolega zwrocil uwag臋 ze po co je ubrala skoro jstem wysoka.......:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jolaczkaaaa
ja mam 182 i plaskie mam tylko japonki i adidasy ;p wszystko minimum 6 cm, a najlepiej sie chodzi w 10-11 cm ;) to, ze jestes wysoka nie oznacza, ze nie mozesz szpilek zalozyc.. nie przejmuj sie opiniami kurdupelkow ;p pozdro

Udost臋pnij ten post

Ja mam 22 lata i wszystkie buty mam plaskie albo co najwy偶ej 3 - 4 cm obcas, jakbym za艂o偶y艂a wi臋ksze toby wydawa艂o mi sie wilelka krowa. Te偶 mam 183 cm a bardzo czesto mi sie zdarza np w kolejce czy gdziekolwiek ze ktos mnie pyta czy ja czasem w siate albo kosza nie cisne. Mam tego do艣膰 :( i wogole kazdy cos ma do tego ze jestem wysoka... Aj :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 No ja mam te偶 problem podobny
mnie te偶 bardzoo podobaj膮 si臋 szpilki..a najbardziej te wysolandzie :), tylko 偶e ja mam 179cm. i na wesele kuzyna chce w艂o偶y膰 szpilki do tuniki w nich bede miala ponad 185cm. no i troche wy偶sza od mojego m臋偶a w nich b臋d臋..o ile sama czuj臋 si臋 super przy nim ju偶 mniej dobrze :). Ale grunt to samemu sobie si臋 podoba膰 to podstawa. Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tomaszokweeee
Marz臋 偶eby moja kobieta by艂a szczup艂a i mia艂a ponad 180 cm! marzenie!!!!!! sam mam 190, a kobiety szczup艂e i wysokie s膮 boskie!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 __OnA
Je偶eli lubisz wysokie obcasy , to nie widze przeszkody 偶ebys mia艂a ich nie w艂o偶y膰 :):) Jeste艣 wysoka to fajnie masz tez bym chcia艂a byc wy偶sza troche :| Ja mam 167 cm wzrostu i nosze buty na obcasaie od 5 do 10 cm ;) pozdrawiam ;);)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiki6
a ja mam 170 i nigdy nie zdobylam sie na odwage zeby zalozyc buty na obcasach moje jedyne buty to krotkie kozaczki z obcasem 3 cebtymetry zawsze chodzila i nadal chodze w plaskich butach i podziwiam te wysokie zdiewczyny ktore ubieraja buty na obcasach i sie nie przejmuja ze sa wyzsze od innych ja mam dlugie nogiszczupla budowe ciala waze 68 kiloczego po mnie nie widac bo jestem wysoka i jakos te kilogramy sie rozlozyly zawsze chcialam byc troche nizsza tak 167 168 niestety uroslo mi sie do 170 i nic na to nie poradze podobno z wiekiem czlowiek sie troche kurczy moze i ja powoli zacznebo mam juz sporo latek

Udost臋pnij ten post