Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasialle

parasolka dla roczniaka

Polecane posty

Gość kasialle

Poradźcie jaką "parasolkę" kupić dla rocznego malca. Chciałabym żeby był lekki, wygodny, z dobrą amortyzacją, w miarę duże kółka, regulowane oparcie i podnóżek oczywiście. Dobrze by było żeby śpiworek był w komplecie. Niezbyt drogi, do 600 zł. Jest coś takiego?

Gość Raczej nie ma
Chyba, że używane, może będziesz miała szczęście i uda Ci się kupić za ok. 600 zł używane Peg Perego Pliko 3, to genialny wózek, doskonale spełniający założenia o których piszesz.

Gość kasialle
Peg perego Pliko faktycznie spełnia prawie wszystkie moje wymagnia. Choć 8 kg boję się że będzie zbyt ciężki. W tej chwili mam x-landera i mam go dość! Dużo jeżdżę samochodem i męczarnia nieziemska! Dlatego zależy mi na jak najlżejszym i żeby się fajnie składał.

Gość Raczej nie ma
Kasiu, ja mam Peg Perego, którego używam od 1,5 roku. Składa się świetnie, ma z boku wygodną rączkę do noszenia, można go również po złożeniu ciągnąć za rączki tak że jedzie na złożonych kółkach, jest na swoje wymiary, dość komfortowy i wygodny dla dziecka, rozkłada się na płasko do spania, ma wiele udogodnień i funkcji ułatwiających życie. Jak dla mnie to te 8 kg jego wagi to nic :)

Gość kasialle
dziękuję serdecznie, muszę obejrzeć go na żywo! co prawda mój malec jest duuuży ale myślę że powinien się zmieścić.

Gość kasialle
a ma może ktoś parasolkę deltim frog? co myślicie o nim? proszę o poradę!

Gość ile600
jejku dla Was 600 zł to mało??? Nie żebym sie czepiała ale spacerówkę to można za niecałe 400zł bardzo fajna kpić. nie mówiąc że sa dużo tańsze jeszcze.

Gość kasialle
tak? masz jakąś sprawdzoną?

Gość ile600
http://www.allegro.pl/item583435377_wozek_spacerowy_vinci_3_gratisy_nowosc_2009.html http://www.allegro.pl tutaj wersja czterokołowa"http://www.allegro.pl/item587646792_spacerowki_baby_design_magic_model_4_kolowy.html/item583489342_super_lekka_spacerowka_coneco_flash_8_x_gratis.html nie szukałam po cenie tylko model. może jest gdzies taniej ja uważam że jest on jeden z droższych jeśli chodzi o spacerówkę. wejdz na allegro i sama zobacz jakie sa ceny:)

Gość kasialle
wiem że są tańsze spacerówki, ale czy którejś używałaś?

Gość hakamakadoka
coneco traffic

Gość ile600
używałam tej 4 kołowej i jest super. moja siostra ma taką zwykłą ale nie pamiętam modelu. kupiła za niecałe 200 zł i tez jest bardzo zadowolona. przyjde do domu to sie spytam i napisze jaka

Gość kasialle
a jak się sprawdza na nierównych powierzchniach? kółka z tego co widzę są dość małe?

Gość ile600
powiem tak: wiadomo lepsze sa duze koła ale mnie w spaceróce chodzi własnie o to żeby kłóka były małe, bo bardziej zwrotne, a dziecko na tyle duże że już mu nie przeszkadza tak, że go bardziej trzęsie. miekszam w mieście, więc chodze po chodnikach wiadomo jakich i jestem zadowolona.

Gość hakamakadoka
o ktory pytasz? ja odpowiem o coneco-mam go juz 3ci rok i nie mam zastrzezen odnosnie uzytkowania-a jezdzilismy naprawde duzo i po roznej powierzchni ja sobie chwale przezyl codzienne spacery z dzieckie plus zakupy i w ogole ogromny plus za bude ktora swietnie chroni przed wiatrem

Gość ile600
hakamakadoka a powiedz mi mozna dokupic do tego wózka śpiworek na nóżki?

Gość hakamakadoka
on posiada tylko takie okrycie na nóżki

Gość my mamy inglesinę
TRIP zalety: bardzo lekka super się składa rozkłada się na płasko - dziecko może swobodnie spać pasy bezpieczeństwa wady: koła troszkę piszczą - niektórych może to denerwować nie ma pałąka - można dokupic pałąk uniwersalny, który pasuje, u nas był niepotrzebny nie ma śpiworka - podejrzewam, że też można dokupić

Gość kasialle
a ma może ktoś parasolkę deltim frog? co myślicie o nim? proszę o poradę!