Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmartwiona przyszla mama

prosze wejdz!! masakra...

Polecane posty

dziewczyny! jestem w 2miesiacu ciazy, mam przez to "problemy" w pracy kierowniczka wysyla mnie na L4 ,chodze prywatnie do lekarza dostalam ostatnio zwilnienie na 4tygodnie,czy mam szanse byc cala ciaze na L 4?? jak byo w waszym przypadku??

Gość lekarz wystawia
L4 na miesiąc. Co miesiąc idziesz do niego po zwolnienie i po sprawie;) nie wystawi Ci L4 do końca ciąży ,niestety:(

Hej!! Nic się nie martw!! Lekarz rzeczywiście wystawiał Ci będzie l4 co miesiąc na miesiąc. od stycznia tego roku zmieniły sie troszkę zasady wystawiania l4 dla ciężarnych, teraz należy się nam 270 dni zwolnienia lekarskiego na ciąze czyli na cały okres jej trwania!! Także nic się nie przejmuj!!!

,ale jak bede szla na wizyte to na kazdej mi bedzie przedluzal czy bede musiala woricic do pracy??

Gość lekarz wystawia
będziesz szła tylko do pracy zanieść L4...chyba,że komuś przekażesz;) on wystawia na miesiąc L4. jak urodzisz i tak idziesz na macierzyński. Nie zamartwiaj się na zapas i pomyśl o Dzidzi;)

dzieki Wam.. czym blizej konca mojego zwolnienia tym jestem bardziej nerwowa....

Gość lekarz wystawia
Tylko Ty pilnuj sobie daty ostatniego wystawienia L4 i przypominaj o tym lekarzowi. ;)