Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrii**

Ile lat bierzecie Tabletki ??

Polecane posty

Gość mądra przed a nie po
poprawiają stan cery i włosów - czyli masz je zamiar brać do konca zycia? stan cery i włosów poprawia też : ruch na swiezym powietrzu, czysta woda - do picia i do mycia, odpowiednie jadło

Gość Patrii**
oj nie -mow madra przed a nie po- ze wszystko dziala jak w zegarku moze i Tobie tak ale u mnie to nie dziala zaczelam brac tabsy w 18 roku z. spowodowane to bylo ze nie mialam regularnych cykli i gdy juz dostalam to bylu bardzo bolesne - nastepnie jest to dobra metoda anty. i jeszcze jedno mi to bardzo odpowiada ze znam TERAZ dzien i godzine mieiaczki (ze wzgledu na prace) Wszystko ma swoje plusy i minusy

Gość frufru
"dobrze wiem, czym się tuczniki tuczy, a ty jesteś zbyt dosłowna " jestem dosłowna, bo w sprawach zdrowia, jego braku, leczenia bądź nieleczenia nie ma miejsca na gierki słowne. "a nieregularne cykle mam też czasem ja, ale wiem ze to moja wina: stres, alkohol, złe odżywianie , brak ruchu. gdy eliminuję te rzeczy wszystko chodzi jak w zegarku, wystarczy włożyć trochę wysiłku w poznanie własnego ciała, zamiast iść na łatwiznę pochłaniając każdą pastylkę przepisaną przez pana w fartuchu" szczęsliwa kobieto, ja mimo bardzo uregulowanego trybu życia okresy mialam i - gdy nie jestem na tabletkach - mam nadal cholernie neregularne. mimo iz znam wlasne cialo w te i we wte. po prostu tak jest. nie kazdy ma jak w zegarku i nie kazdemu jest tak łątwo jak Tobie. dalszą część cytowanego zdania skomentuję tylko tak - jak sama przyznajesz ze nie wiesz, to sie nei wypowadaj. "wierzę w istnienie chorób, które hormony leczą, regulują, ale proszę mi nie wmawiać, że zażywanie leków antykoncepcyjnych na tak masowa skale jest działaniem zgodnym z logiką" nielogiczny jest także stosunek przerywany, ciąża w wieku 17 lat i rodzenie szesnaściorga dzieci, a jednak się dzieje. kazdy robi to co mu wygodnie i nic innym do tego. nie pasi Ci - nie bierz. nikt nie zmusza. te co chcą - niech sobie biorą.

Gość mądra przed a nie po
pewnie odezwą się obronczynie tabletek wmawiające mi, że tabsy chronią przyrodę przed nagminnym i niekontrolowanym mnożeniem społeczeństwa wystarczy pomyśleć kto kupuje zazwyczaj tabletki: osoby wykształcone, majętne - mniej lub bardziej, osoby z miasta, raczej nie mnożąca się, jak królica pani Miecia z Koziej Pipidówy tabletki zapewniają WYGODNY SEKS i WYGODNY ZWIĄZEK i tyle temacie o leczniczym działaniu tabletek w wyjątkowych sytuacjach wiem, więc mnie nie uświadamiajcie miłego pochłaniania :)

Gość Patrii**
dobrze dziekujemy bedzemy pochlaniac dalej :) A i jeszcze jedno temat nie brzmi - "brac tabletki - czy nie" tylko czy robic przerwe.

Gość tez 7 lat
i wszystko gra rob badania i tyle

Gość Patrii**
ponawiam

Gość 11 lat
Spokojnie dokończ to opakowanie, lepiej nie przerywać w trakcie, po co ? Jak czujesz, że już czas zrobić przerwę, to zrób, ale tak na przynajmniej 3 miesiące. I pamiętaj o skutecznym zabezpieczeniu. A głupimi wywodami dziewczyn, które nigdy nie brały tabl. anty, albo miały kompletnie źle dobrane przez lekarza się absolutnie nie przejmuj :) Obserwuj siebie, zrób badania. :) Pozdrawiam

Gość Patrii**
ok dzieki - pozdrawiam :)

Gość Patrii**
no nic w sobote powinnam dostac 1@ po odstawieniu zobaczymy