Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abrakebabra

co byście pomyśleli o tym tekscie od zonatego

Polecane posty

zarywa do nie zonat korespondujemy przez net dzwonimy smsujemy jest brzydki i traktuje go jak kolege.on chyba na cos liczy wczoraj gadalismy o relacjach damsko meskich i powiedział: najdroższa dziwka jest tansza od żony...... czysta prawda ale po chuja ciagle mówił ze jest popierdolona.... opierdoliłam go i poiwedziałam zeby tak wiecej o niej ie mówi bo jest obłudny

Szuka panienki do łóżka. I tyle. Nie ma co do tego dorabiać jakiejś teorii. A ponieważ wypowiada sie o swojej żonie w sposób - delikatnie mówiąc - niecenzuralny, zapewne tak samo sie bedzie później wypowiadał na temat ewentualnej kochanki. Trzeba omijać chwasta z daleka ;)

Gość ile to ja się nasłuchuję
od żonatych (w pracy, na studiach, nawet kurwa na kursie na prawo jazdy) - spławiać trzeba takich krótką piłką. Zygać mi sie chce od tych "komplemetów", świńskich żarcików, niby-propozycji, a czasem nawet nie "niby". ja chyba kurwa za mąż nie wyjdę. Ale i tak najżałośniejsze są te popierdolone zonki co na kafe wypisują jak to im jakieś wredne szmaty mężów kradną i gwałcą.