Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annanika

Płatny last.fm- co sądzicie?

Polecane posty

Gość annanika

bo dla mnie to nie byłby problem zapłacić- w końcu 3 euro to nie fortuna, ale dlaczego niby Niemcy, Amerykanie i Anglicy mają mieć serwis za darmo... Druga sprawa to brak możliwości zapłaty w wielu krajach, mnóstwo ludzi po prostu nie będzie miało jak zapłacic; przecież nie wszędzie jest PayPall/nie każdy ma kartę kredytową... moim zdaniem kiepskie marketingowo posunięcie :O

Gość Heja ho
kiedyś z tego korzystałam przez długi czas. poważnie teraz trzeba płacić?:O

Założyłam wczoraj taki sam temat, wkurzyłam się, strzał w stopę. Ja własnie korzystam z tych funkcji, które teraz mają być płatne, mam taką fajną bibliotekę, ciężko mi się będzie rozsrać :(

Gość Czesław ziewa
muchy srają, idzie wiosna:P

Gość co wy gadacie dziewuchy
jakie platne? co niby platne???? ja mam tam konto i za nic nie place.... jedynie mozna sobie oplacic dodatkowe opcje w koncie, ale one sa niepotrzebne mi

Gość a wiekszosc mowi ze wplywa dob
no co wy? :o ale co bedzie platne?

Gość annanika
właśnie biblioteki i szukania nowych; mniej znanych artystów będzie mi najbardziej brakowało... teraz użytkownicy powinni się zbuntowac i przesłac do lasta rachunek za parę lat redagowania portalu, tagowania i przesyłania muzyki i wklejania zdjęc ;)

Gość upuś upuś
:)

To w interesie wytwórni leży propagowanie twórczości swych podopiecznych, bo od tego zalezy ich być albo nie być. Oni powinni się zrzucać miesięcznie na lasta, a nie kazać nam płacić za użytkowanie. No ale rynki pierwszej kategorii będa miały go za darmo :o

dostałam dziś email że nawet radio będzie kurwa płatne! w takim razie nie pozostaje mi nic innego jak wyjebać konto z lasta ;(