Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

daltimor

Ocena sukni , żakietów, garsonek - Prośba krawcowej

Polecane posty

Witam wszystkie kobiety Proszę was o pomoc a dokładnie o ocenę moich prac. Jestem krawcowa z 25 letnim stażem i posiadam swoja pracownie kolo Warszawy dokładnie w Koby£ce. Chciałabym sie dowiedzieć czy podoba Wam się moje szycie. Szyje wszystko na zamówienie od drobnych sukienek do profesjonalnych sukien ślubnych za naprawdę konkurencyjne ceny. Proszę nie myśleć stereotypami ze nie opłaca się szyć u krawcowej bo jak marzysz o sukni wieczorowej ale nigdy nie mogłaś jej znaleźć w sklepie ja spe£nie Twoje marzenie zapraszam na moja stronę www.studiomodygrejs.pl .Dziękuje za poświęcony czas i do zobaczenia. Grażyna

Gość prosze
:) biala sukienka w kwiaty piekna, biala garsonka w stylu jackie k piekna ale niedobrze sie na wieszaku uklada, moze zle doprasowana, brazowa blyszczaca bardzo ladna, ale bez paska, taki ozdobny kolnierz po co pasek? Juz sie bizuterii nie da ubrac, kawowa z kokarda w drugim rzedzie fajna. na koncu jest podobna niebieska, tez fajna Nie podoba mi sie za to pomaranczowo czarna, pozostale takie sobie, za duzo tego, bez stylu, kokardki koronki swiecidelka, jak dobrac buty albo torebke i bizuterie zeby nie wygladac jak choinka?

Gość moje opinie
biala sukienka w kwiaty sliczna , czerwona tez ale bez tego paska,czarno biale sukienki tez mi sie podobaja , sukienki brazowe sa tez ladne / moj ulubiony kolor/ natomiast sukienka lososiowa z koronka przepraszam ale jest okropna .

sukienka lososiowa byla szyta na zamowienie klientka sobie zarzyczyla takie wstawki wiec nie moge sie sprzeciwiac dziekuje za mile komentarze

Gość moje opinie
jesli lososiowa byla szyta na zamowienie to zwracam honor :-), bardzo ladnie pani szyje gdybym potrzebowala cos uszyc a szukalabym dobrej krawcowej to napewno bym sie do Pani zglosila zwlaszcza ze obecnie mieszkam w warszawie ale namiary na Pania sobie zostawie pozdrawiam

Gość klient nasz pan
klient nasz pan obcasy z przodu

Gość Soczewka
To i ja sie pozachwycam tą sukienką w kwiaty , jest boska . Ta brązowa z kokardą z przodu też piękna..

Bardzo ładne rzeczy,szczególnie podoba mi się sukienka biało-czarna,jaka jest cena?

Gość jgnbdtir
No,nie wiem czy sie opłaca szyć,ceny konkurencyjne,tzn jakie,bo nie ma cennika?

Większość zamieszczonych na stronie www.studiomodygrejs.pl strojów mieści się w granicach cenowych od 80zł do 180zł . Jeżeli chodzi o biało-czarną sukienkę to cena 110zł plus do tego można dokupić żakiet w cenie kompletu 150zł. Pozdrawiam

Jestem zachwycona dwoma modelami: biala garsonka oraz fioletowa suknia z pięknym szalowym kołnierzem. Nie podoba mi się wyłącznie sprzączka u paska - prosty a\'la pas do smokingu byłby moim zdaniem lepszy. Pozdrawiam, szkoda że tak daleko mam do Warszawy..