Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedna z was wieluuu

Spowiedż paszteciary.

Polecane posty

Gość jedna z was wieluuu

Jestem brzydka. Mozecie mnie pocieszac albo pogrążąc, ale i tak nic to nie zmieni, jest jak jest. Mam 19 lat. Nie mialam nigdy chlopaka, nawet nikt mnie nie podrywał bardziej niz uśmiech w pociągu... Do czasu, aż koleżanka zaproponoała mi wypad do takiego klubu - pubu... można tam potańczyć do rock'nrola, rocka, reagee i takie tam. Ubrałam się "na rockowo" (to mój styl, więc to nie były jakies wyjątkowe ciuchy, po prostu te najlepsze), umalowałam, zakręciłam włosy... I wiecie co? Szok. Podrywało mnie kilku facetów, cały czas z kimś tańczyłam, jeden zaprosil mnie do stolika, przegadaliśmy z godzinę, całowalam się... To było niesamowite, bo OK - byłam wtedy w ładnych ciuchach i makijażu - ale przecież to byłam ciągle JA. A ten koleś patrzył na mnie tak jak nikt nigdy. Potem gdy już oboje musieliśmy iść, nie dałam mu numeru. Bałam się, że nie zadzwoni, albo co gorsza - zadzwoni, umówimy się, a on się rozczaruje, że na codzień nie jestem "taka" i mnie zleje... nie przeżyłabym tego chyba. Taka sytuacja powtórzyła się jeszcze 2 razy. Jestem szarą myszką w tygodniu, królową parkietu w weekend. Ale czy to jest sposób na życie? Nie wiem...

Gość karboksyl
to nie mozesz zawsze sie malowac i wygladac ŁADNIE? :-O

Gość jedna z was wieluuu
Tylko, że ja nie jestem zaniedbana czy brudna na codzień... ubieram się podobnie, makijaż mam może nieco delikatniejszy. I taka ja nie podniecam nikogo, tylko tam w tym klubie... :(

Gość często ciasne ciężkie czaszki
seksi :/ :/ :/ szlag czlowieka trafia

O matko julek kochana dziewczyno daj sobie spokój ja tez ze mnie miss Polski nie jestem nosze rozmiar 44 i co mam chłopaka bo sobie sama poszukałam ja nie masz urody to maż charakter i tyle dobre nastawienie a chłopaka nie miałam tez ale do 20.