Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kupilem na allegro kurtke czy

kupilem na allegro kurtke czy

Polecane posty

moge ją zwrocić sprzedawcy nienaruszona z metkami,sprzedawca jest osobą fizyczna,jak to wyglada moze ktos przesle mi przepisy . czy sprzedawca musi przyjąc te kurtkę spowrotem czy moze sie nie zgodzić?

Gość reerter
Napawdę nie mogłeś myśleć kupując? Jeżeli kurtka jest uszkodzona czy nie posiada cech o których zapewniał sprzedawca, możesz domagać się unieważnienia transakcji. Jeżeli wszystko z nią w porządku, nie masz podstaw żeby zrywać umowę i żądać zwrotu pieniędzy.

Gość ppoomocy
a może tu mi ktoś pomoże ,nie moge włączyć laptopa ,co zrobić mimo że go załączam

proszę o jakeis ..podstawy prawdne" ze tak jest, bo sprzedajacyy nie chce spowrotem przyjąc tej kurtki , są gdzieś jakeis zasady nie moge znaleźć na allegro.pomocy

Gość poczytaj regulamin
poczytaj regulamin allegro - ale jezeli jest to osoba fizyczna, a nie sklep i kurtka jest taka jak na aukcji, nie ma zadnych ukrytych wad, to chyba nic nie zdziałasz.

to moze mi ktoś pomoże to znalęść bo z nerwów nie mogę

Gość poczytaj regulamin
Rękojmia - w przypadku gdy towar nie był zgodny z opisem, inaczej dobra wola sprzedającego.

Gość poczytaj regulamin
innym słowem - nic nie zdziałasz. A czemu chcesz odesłać tą kurtkę? moze po prostu teraz Ty ja wystaw na allegro.

Gość dokladnie tak
a wiec jezeli jest to osoba fizyczna i kurtka jest taka jak w opisie , nie ma ukrytych wad i spzredawca nie ma zaznaczone ze mozna towar zwrocic w przeciagu 10 dni to niestety pozostaje tylko dobra wola sprzedawcy i moze przyjmie towar . Pozatym mozna zwrocic tylko towar w przypadku firm jezeli jest on zakupiony poprzez opcje kup teraz a nie w drodze licytacji.Ponadto nie mozna rekamowac i zwracac towaru przecenionego.

Gość dfsgdsgfdsfg
jezeli kupiłeś przez kup teraz to masz prawo zwrócić, jeżeli była to licytacja to nie

dzieki juz wiem na czym stoje,dobrze by było jakby ktos przeslal jakiest artykuły prawne,pewnie innym tez pomoze