Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdruzgotana1985

NIE KOCHAŁAM SIĘ Z MĘŻEM OD PONAD ROKU BO BOJĘ SIĘ KOLEJNEJ CIĄŻY...

Polecane posty

Gość zdruzgotana1985

mam 2 dzieci - córeczka ma 2 lata, synek 14 miesięcy. nie planowaliśmy 2 dziecka. zaraz po porodzie zaszłam w drugą ciążę. kocham dzieci i nie żałuję że są, ale NIE CHCĘ na razie więcej dzieci. od roku biorę zastrzyki antykoncepcyjne. ale potwornie boję się kolejnej ciaży. boję się że antykoncepcja zawiedzie . mam blokadę psychiczną i szczerze mówiąć straciłam ochotę na sex. mąż nalega i uległam 2 razy, to było straszne. czułam się fatalnie, zero przyjemności tylko myślenie \"gumka zaraz pęknie\" zastrzyk nawali....dziewczyny błagam pomóżcie co ja mam robić , boje się że mąż znajdzie sobie kochankę jak tak dalej pójdzie, a mnie na samą myśl o sexie chce się wymiotować.

Gość moze tak...
Przeciez sex nie polega tylko na wsadzeniu penisa ,sa rozne fajne formy przytulanek :P

Gość moze tak...
majac taka blokade jak ty uparawialabym sex oralny :P moim zdaniem fajniejszy niz stosunek.

Gość zdruzgotana1985
ALE JA NAWET NA ORALNY NIE MAM OCHOTY.czasem się zmuszam dla męża ale to okropne...

Zdrowy facet potrzebuje seksu tak więc niestety ale skoro nie dostanie tego w domu,poszuka gdzie indziej..... Znów zmuszanie się do czegoś czego nie chcesz jest również ohydne.... Myślę że pierwszy krok to porozmawiać o tym co tu napisałaś z mężem a potem specjalista bo inaczej sfiksujesz! - seksuolog,psycholog.

Gość wezwijcie lekarza
nie masz blokady psychicznej tylko poprzez zastrzyki anty masz bardzo obniżone libido!!!!

Gość zdruzgotana1985
z mężem gadałam ale on tego nie rozumie...twierdz ze się go brzydze

Niestety ale co ma innego pomyśleć :(? Unikasz zbliżenia za wszelką cenę.... Mnie gdyby mąż nie chciał dotykać to bym pomyślała że ma kochankę ,że się mnie brzydził lub nie pociągam jego.

Gość zdruzgotana1985
jak nie będę brała zastrzyków to w ogóle chyba bym zwariowała ze strachu że znów zaciążę...spirala u mnie odpada ze względów zdrow. tabletki też bo przecież mogę zapomnieć o tym.najchętniej podwiązałabym sobie jajniki, ale chciałabym mieć jeszcze jedno dziecko za 8-10 lat.

Gość wezwijcie lekarza
może plaster? bo zastrzyki to cholernie potężna dawka hormonów i nie ma co się dziwic ze nie masz ochoty na sex. npogadaj o tym z ginem.

Możesz pomyśleć o plastrach lub o implantach (nie wiem czy są dostępne już w Polsce)

Gość pu pu
Naprawdę masa ludzi ma takie problemy. Ale to że się panicznie boisz wcale nie usprawiedliwia twojego męża i nie daje mu rozgrzeszenia gdyby chciał szukac kochanki. Ja ma to samo, też się panicznie boję, przestałam w ogóle.... /nie wiem co może pomóc, w psychologów wątpię, ale może spróbuj...

Gość asdasdasdasdasd
a spirala?

Gość pu pu
Spirala nie jest polecana dla kogos kto chce miec jeszcze dzieci. Ja myślę że ona już jest zabezpieczona odpowiednio, tylko kwestia tego strachu...

Przecież autorka napisała że ze względów zdrowotnych spirala nie wchodzi w grę..... Ja uważam że jaką by metodę nie wybrała to i tak będzie stroniła od seksu.Musi się przełamać i pójść do specjalisty!

Gość ale z drugiej strony...
Poważna sprawa. A czy ktoś pomyślał co będzie jak się "wyleczy" ze strachu i zajdzie w niechcianą ciążę??? Załamana założy topik o niechcianej ciąży i jej napiszą, że mogła d... nie dawać. Czy w ogóle jest wyjście z takiej sytuacji???

WITAM!! UWAZAM ZE POWINNAS ISC DO SEKSUOLOGA LUB DO PSYCHIATRY... MYSLE ZE KOCHASZ SWEGO MEZA I JESLI NIE CHCESZ GO STRACIC TO JAK NAJPREDZEJ ZWROC SIE O RADE DO SPECJALISTY! MUSISZ PRZELAMAC TA BARIERE ABY BYLA TO PRZYJEMNOSC ZAROWNO DLA CIEBIE JAK I DLA MEZA!!! MOZESZ TEZ POJSC DO GINEKOLOGA I POPROSIC O ZALOZENIE CI \"SPREZYNKI\" DOPOCHWOWEJ... ZMIENIASZ JA CO 5 LAT I JEST NAPRAWDE SKUTECZNA... TEZ JA SOBIE ZALOZYLAM Z OBAWY PRZED KOLEJNA CIAZA! MAM 2 SLICZNE CORECZKI A MIEDZY NIMI JEST TYLKO 10 MIESIECY ROZNICY!!! POSLUCHAJ MOJEJ RADY BO ZEPSUJESZ SOBIE ZYCIE!!! POZDRAWIAM MILE I SERDECZNIE!!

WITAM!! UWAZAM ZE POWINNAS ISC DO SEKSUOLOGA LUB DO PSYCHIATRY... MYSLE ZE KOCHASZ SWEGO MEZA I JESLI NIE CHCESZ GO STRACIC TO JAK NAJPREDZEJ ZWROC SIE O RADE DO SPECJALISTY! MUSISZ PRZELAMAC TA BARIERE ABY BYLA TO PRZYJEMNOSC ZAROWNO DLA CIEBIE JAK I DLA MEZA!!! MOZESZ TEZ POJSC DO GINEKOLOGA I POPROSIC O ZALOZENIE CI "SPREZYNKI" DOPOCHWOWEJ... ZMIENIASZ JA CO 5 LAT I JEST NAPRAWDE SKUTECZNA... TEZ JA SOBIE ZALOZYLAM Z OBAWY PRZED KOLEJNA CIAZA! MAM 2 SLICZNE CORECZKI A MIEDZY NIMI JEST TYLKO 10 MIESIECY ROZNICY!!! POSLUCHAJ MOJEJ RADY BO ZEPSUJESZ SOBIE ZYCIE!!! POZDRAWIAM MILE I SERDECZNIE!!

Gość do mamuska0809
twojej wypowiedzi nawet czytać się nie chce, najpierw wyłącz capslok

Gość mamuskaaaa
wcale ci się nie dziwię, dwoje takich maluchów, współczuję, mam jedno 2 letnie i czasami jestem zmęczona, a co mówic dwójka.

takie zycie! jest ciezko,chodze nie wyspana ale jakos sie trzymam! bardzo kocham moje coreczki i dla nich moge oddac wlasne serducho!!

Gość fgggstre
tez tak mam:(

Gość 00987890
polecam spirale bedziesz miec na 5 lat spokoj i prawie 100% pewność

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci