Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolaaalojalnaaa

punktualnie co do minuty pigulki bierzecie??

Polecane posty

Gość jolaaalojalnaaa

Gość jolaaalojalnaaa
bo mi sie zdarza ze spoznie sie, albo 20 min, a czasami godzinke lub 2 ostatnio tak mialam bylam przeziebiona i mimo ze alarm mam w tel to albo powiedzialam sobie ze za chwile, i zaczelam robic cos innego i w sumie zapomnilam o pigulce a po 2 godz mi sie przypomnialo :/

Pigułki jednofazowe i dwuskładnikowe bierze się o jednej porze a nie jednej godzinie, czyli ma się ok 4 stałe godziny, w przeciągu których nalezy przyjąć pigułkę.

Gość ja tez tak mialam
ja nawet zadko biore o tej samej godzinie, czasami rano, czasami wieczorem lub na drugi dzien rano, jak mi sie przypomni:)

a to powysze to już się samo prosi o wpadkę ;)

Gość ja tez tak mialam
a tak a propo, czy takie nieregularne branie moze cos poprzestawiac, ze np jak zawsze okres mam obfity przez 7 dni, a teraz mialam slaby tylko 3 dni. I teraz po kilku dni mam takie slabe plamienia??

Gość jolaaalojalnaaa
ngLka wiesz...o takiej rozbieznosci nie ma mowy:) ciekawa jestem poprostu jako to jest np z gidziną lub dwiema spoznienia dzieki za odp:)

Gość frufru
proponuję jednakowoż poczytać ulotkę... dopuszczalna jest obsuwa do 12 godzin w przyjęciu tabletki. w praktyce chodzi o max 4godzinny przedział czasowy na wzięcie piguły. chyba ze to minipigułki.