Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hardcore soldier

Czy naprawdę trzeba być chamem i skurwielem żeby poderwać/ zatrzymać przy sobie

Polecane posty

Gość hardcore soldier

dziewczynę ? Nie da się jakoś bardziej normalnie ?

Gość frufru
zależy jaką dziewczynę.

frufru prawie każdą:Pja yłem za dobry cackałem się z nią jak z kwiatuszkiem, i bokiem mi to wyszło:P:P:P

Gość ojojojojj
nieeee, nie tak! najpierw trzeba być milusim, słodziusi, kochaniusim misiuniem, a potem traktować jak szmate i scierwo.

Gość dojrzała panna
zależy w jakim towarzystwie się obracasz ???...może w takim gdzie dziewczyny pociąga taki typ faceta ale zaręczam Ci że jest wiele całkiem normalnych kobiet które oczekują od faceta kultury osobistej i szacunku ....

Gość nie da się
Dziewczyna zostanie tylko z facetem, któremu na niej nie zależy, albo takim, który nie da po sobie poznać, że mu na niej zależy. Jeśli facet nadskakuje i podaje siebie na tacy, dostanie kopa w dupę, wcześniej czy później.

Gość frufru
Vampire kuźwa no i co myslisz ze jak sie z jedna cackales i nie wyszlo to nastepne niech cierpią w imię jej grzechów?.. To ze jedna nie docenila to nie znaczy ze inna nie doceni. A nie kuźwa masz pojedyncze doświadczenie związkowe i już wielki ekspert i znalazłeś sekret do wszytskich kobeit na świecie. Aż sie was czytać odechciewa jak slowo daje :/

frufru wyluzuj:P::P:P:P i daj sie niedoświadczonemu trochę rozerwać:P i nie potępiam innych kobiet - tylko taka prawda że większośc młodych panien leci na chamów i drani, takich bad boy'i

ja na chamów nie lece tylko na jeszcze gorszych , czyli takich którzy na mnie nie zwracają uwagi :O a jak co do czego to wzrok w czubek butów i chodze jak niedorozwinieta:O

Da sie, klucz to pewnosc siebie niekoniecznie w polaczenou z chamstwem. Pewny siebie cham znajdzie swoj towar i tak samo pewny siebie romantyk.

powiem tak....leci swój na swego. Takim zachowaniem zatrzymasz dziewczyne swojego pokroju. Normalną zatrzymasz w inny sposób, w jaki - domyśl się sam.

Większości z nas słowo cham kojarzy się z brakiem szacunku, bezpośrednimi, złośliwymi odzywkami, ogólnie spaczonym podejściem do relacji z innymi ludźmi. Ja też tak pojmuję to słowo i z całą stanowczością mogę powiedzieć, że żadna kobieta(i dziewczyna) nie poleci na chama. Chodzi o to, że osoby, które zbyt wyraźnie zaznaczają swoją desperację lub za bardzo okazują swoje zaangażowanie w nieodpowiednim momencie - mam na myśli pierwsze kroki i początek - to taka osoba automatycznie zostanie skreślona i uznana za kogoś niegodnego zainteresowania. O co więc chodzi? Przede wszystkim o to, żeby znajomość nie była nudna... Są kobiety, które pragną stabilizacji, ale kiedy taka stabilizacja zamieni się

Gość o czym ty mowisz
chamstwem zatrzymac dziewczynę przy sobie??? ten swiat oszalal...

Ucięło mi... Są kobiety, które pragną stabilizacji, ale kiedy taka stabilizacja zamieni się w monotonię i nudę, w związku zaczynają się pojawiać problemy. Bo sama miłość nie wystarczy, często to puste. Każdy lubi przypływ emocji. Jak poderwać i zatrzymać przy sobie kobietę? Odpowiedź jest bardzo prosta - Być nieprzewidywalnym. Tak, aby kobieta zastanawiała się, co się za chwile wydarzy. Kiedy wszystko idzie według określonego scenariusza i zawsze tak samo to zacznie jej czegoś brakować...

Gość choholudek
a tam pierdolicie smuty...kobiety powinny się tak samo starać, aby w związku nie było monotonii i powinny zaskakiwać, a nie że to wszystko leży w gestii faceta... a pozatym prawda jest taka, że jak dwojga ludzi się dobierze i naprawdę się kochają to umią czerpać radość nawet z chwil gdzie teoretycznie się nudzą...ale będą szcześliwi, że będą mieli tą drugą osobę przy sobie. U mnie zdarzało się tak,że były nudniejsze chwile (takie życie) i jakoś nie narzekałem i nie szukałem odskoczni...nie potrzebowałem tego...Byłem szczęśliwy, że mogę się nudzić przy niej...że mam przy sobie ukochaną osobę. Dziękuję za uwagę ;)

Gość HOHOLUDEK MA RACJE
tak uważam i ja. Kobieta.

znaFcy kobiet się zebrali - nie, nie trzeba być chamem aby zatrzymać/poderwać piękną i mądrą kobietę . Trzeba być tylko:bogatym, przystojnym, inteligentnym, czarującym, niezdradzieckim facetem -ilu z was spełna te warunki?? HAHAHAHA - pewnie żaden:D:D:D

Brzydki, niski itd - dokładnie - a więc rusz tyłek i zabieraj się do roboty to może jakaś laleczka zaszczycie cię swoją osobą :D:D

Gość antyczulosc
Każdej kobiecie pasuje układ: stała służąca i dochodzący mąż...

Gość gość
Jezeli szukasz "szmaty, k***y, mlodej babeczki" jak mawial zaopatrzeniowiec Abramik z Komanczy to badz chamem i s********m. Za dlugo z toba nie bedzie bo znajdzie jeszcze wiekszego chama i s*******a z kasa i juz po tobie. Pozostanie ci tylko: "wio koniku..."

Gość gość
Niuniaaaa! Zeby takiego faceta o jakim piszesz znalezc to TY musisz by laska wystrzalowa, z cialem jak bogini, pachnaca 24/7 a nie klapoucha wywloka z obwislymi piersiami i wargami sromowymi i do tego jedna dluzsza od drugiej o jakies trzy centymentry. Spojrzyj w lustro (normalne) nago, wypnij sie wi ocen uczciwie sama siebie. Potem zrob sobie test na IQ i ...jezeli spelniasz wszystkie warunki to zapytaj siebie czy taka boskosc moze byc marnowana na jakiegos pseudo-byznesmana ktory tylko kopiuje bo ile w koncu u nas ten kapitalizm istnieje. Ten Mini-Kapitalizm. Nowobogaccy z Polski mogliby sie nawet od Ruskich bilionerow nauczyc. Oni maja rozmach i nie pekaja.

Gość gość
Wymordowac wszystkich chamow i wowczas te wszystkie piekne nie beda mialy innego wyjscia tylko zadawac sie z malym niskiem grubym i bez kasy. Na bezrybiu ...

Gość gość
Pewien poeta napisal, ze kobieta to tylko: "Zlew na sperme"

Gość gość
Polki nigdy mi sie nie podobaly. Uwazam, ze maja o sobie wyobrazenie ktore mozna skomentowac:"Przerost formy nad trescia". Mowi sie o pieknych polkach ale jakos nie zdobywaja pierwszych miejsc w konkurach pieknosci. Izabeli udalo sie zagrac drugie skrzypce w Bondzie po Famke a potem z podstarzala gola d**a latala w "Ogniem i mieczem" nad jeziorem. Brzydkla nie jest ale ... Zastanowcie sie panowie czy nie lepiej byc soba. Jezeli juz jakas na ciebie poleci to dla ciebie a nie szpanu.

Gość gość
Powiem szczerze, ze jak wyjechalem z kraju na dluzej to patrzac z daleka na polki zdalem sobie sprawe, ze wcale nie sa ani takie piekne ani dobre. Srednia krajowa nie wyglada za rozowo, ale za to w zarozumialosci moglyby konkurowac na Olympiadzie Zarozumialych kobiet. Lepsze sa te zapomniane "szare myszki" o tych dla ktorych nalezy sie wyginac w druga strone aby je zdobyc. A potem co? Walczyc o nie do konca zycia? Nie lepiej od razu wybrac sie na ryby?

Gość gość84
Najbardziej podoba mi się wypowiedź choholudka, ale takie przypadki zdarzają się bardzo rzadko.