Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomóżcie proszę - allegro

mam pyt. dot sprzedazy na Allegro

Polecane posty

hej, wystawiam własnie jedną rzecz na All. jest to moja pierwsza sprzedaz i nie bardzo sie orientuje. chodzi mi o to ze jak kupowałam cos na all, to po zakupie otrzymywałam maila z danymi, nr konta itd. jak zrobic zeby takiego maila dostała osoba która kupi moja rzecz??

Gość nbbv
jak kupi to dostanie tego maila . Allegro automatycznie mu przesle twoje dane .

hmmm ale allegro nie ma no mojego nr konta :o

Gość nbbv
no to nie musi byc . Mozesz poczta przeslac numer konta tej osobie ..

Logujesz się na allegro, wchodzisz w \"Ustawienia\", potem \"Kupujący\" i na dole po prawej stronie masz taką ramkę. Wpisz tam to, co chcesz, żeby po wygraniu aukcji otrzymał kupujący. Np moja wiadomość wygląda tak: \"Witam! Gratuluję wygranej aukcji! Bardzo proszę o wpłatę wylicytowanej kwoty powiększonej o koszt przesyłki najpóźniej w terminie 7 dni od zakończenia aukcji, na moje konto: Podajesz tu swoje dane + nr konta Przy przelewie proszę podać swój nick z Allegro i numer aukcji. Przesyłkę wyślę niezwłocznie po wpłynięciu pieniędzy na konto. Proszę o wystawienie komentarza zaraz po otrzymanej i sprawdzonej przesyłce - będzie to dla mnie potwierdzenie, że przesyłka dotarła. Wówczas ja również wystawię komentarz. Serdecznie pozdrawiam!\"

Kasia- dzięki Ci wielkie, o to mi chodziło :) własnie uzupełniłam tą zakładkę- dzięki Tobie 🌻