Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaniołekkkkk

CO 6-latkowi na prezent urodzinowy??? drogie mamy pomóżcie?? co kupujecie swoim

Polecane posty

Gość aaaniołekkkkk

Witam Drogie panie :) mój chrześniak ma w twn weekend 6 urodzinki i nie mam zielonego pojęcia co moge mu kupić. Dodam, że wszystkie możliwe zabawki to CHYBA już ma :) MOże mi pomożecie??? co kupujecie swoim maluchom na urodziny, święta :) HELP

Gość aaaniołekkkkk
nikt mi nie pomoze??

Może coś z lego? Ja bym chyba to kupiła, są różne auta, statki albo te takie roboty czy coś

Gość ssłońce
Zależy czym On się interesuje. Z doświadczenia wiem,że chłopcy cieszą się z samochodów. Może jakiś super Atlas ze zwierzętami? Wiesz coś o zainteresowaniach chłopca?

Gość fajne farby kredki
są takie fajne zestawy do malowania, kolorowanki książka do czytania film na DVD " Było sobie życie" ale to 100 zł gra edukacyjna na komputer

Gość aaaniołekkkkk
:) :) DZiekuję Wam :) trochę mnie naprowadziłyście :) Pozdrawiam :)

moj marcin ma 6 lat od niedawna i wiem ze napewno z niczego co tu polecilyscie by sie nie ucieszyl... jak wiadomo kazde dziecko jest inne... moj marcin najbardziej by sie ucieszyl jakby dostal jakis gadzet z ulubionym bohaterem bajki (nawet recznik) albo jakas fajna gre komputerowa (mozna kupic jakas madra)...

Gość aaaniołekkkkk
grę edukacyjną kupiłam mu w ubiegłym roku :) Jeśli chodzi o zainteresowania to ma dopiero 6 lat i hmm.....powtarza, że chce być mechankiem, ma już chyba wsztrskie możliwe samochody, kpoarki, ciągniki.... kiedys kupiłam mu samolot bo nie miał....ale teraz to wszystkie jezdzace zabawki juz przerobił :) więc może to lego????

Gość a kto powiedział
a kto powiedział, że dzieciak ma się ucieszyć z prezentu? jak ma już wszystkie zabawki świata?

Gość aaaniołekkkkk
chciałabym jednak, żeby prezent mu się podobał :)

ŚWIĘTA RACJA!!!! dzieci nie umieją się cieszyć z prezentów,bo maja w domach wszystko co jest możliwe.ja mam zawsze straszny dylemat jak moje dzieci mają iść na urodziny do\'\' przyjaciół\'\'-niewiem co kupić.a dzieci są szczere jeżeli niespodoba się im coś to sobie o tym mówią.i póżnniej dopiero jest problem.

A może wypad z ciocią do kina,basen ,centrum zabaw a potem ciut nie zdrowego jedzonka w Mac Donalds(nie wiem czy tak to się pisze :P) ??? Dzieciaki takie coś lubią :)

Gość tylkome
chce byc mechanikiem moze auto taki model ktory musi sam zbudowac... zalezy ile kasy chcialas przeznaczyc.

klocki lego, albo zabiezr go na caly dzien do jakiegos zoo,placu zabwaw i bądź z nim

Gość aaaniołekkkkk
myślę, że tak ze 150 zł, niestety więcej nie mam bo jeszcze studiuję ;) dość wcześnie zostałam "mamą" :) także mogę poświęcić nie więcej niż 150 zł .... dzięuję, za wszystkie rady :) na pewno z którejś skorzystam :) pozdrawiam Was ciepło

Gość aaaniołekkkkk
ten tor to całkiem fajny pomysł...jak znajdę jakoś jutro to może kupię :)

Gość gość
Dzień dobry! Chciałam kupić swojemu przyjacielowi jakąś nie za drogą zabawkę. Interesuje on się hmm.... pomylśmy? Samochodami ale ma już dużo samochodow zastanawiam się czy mu ręczniczek nie kupić z jakimiś autami co wy na to?