Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak zabic ten smród

Smród kota

Polecane posty

Gość jak zabic ten smród

Kocur nie byl kastrowany dopiero od kilku dni jest ale w mieszkaniu wali równo wstyd mi przed znajomymi:o rodzenstwo jak przychodzi do mnie to slysze Boze jak tu smierdzi :o przeciez wymienial do cholery ten piasek czy to mozliwe ze az tak walilo ?:o czy ten smrod sie skonczy razem z kastracja ? wstyd mi ludzi zapraszac do meiszkania:o

Gość jak najszybciej
wykastrować kota. Inaczej będzie Ci obsikiwał całe mieszkanie (znaczył swój teren) +zapach z kuwety będzie się unosił. Pod tym względem lepiej mieć kotki. One ponoć są mniej wylewne od kocurków ale nie ma z nimi takich problemów. Cieżko mimo wielku wysiłków usunąć taki ostry zapach.......

Gość pipulinda
tylko kastracja cię uratuje :)

3 MIESIACE TEMU MIALAM TEN SAM PROBLEM... WYKASTRUJ GO JAKNAJSZYBCIEJ... oD KIEDY MOJ ZACZAL ZNACZYC 2 TYG. CZEKALAM Z KASTRACJA AZ SIE ZDECYDOWALAM...mIESZKANIE DO TEJ PORY CUCHNIE...aLE WIOSNA ZA PASEM OKNA SIE BEDZIE OTWIERALO, REMont robie to moze pozbede sie tego smrodu. ale Tobie radz poki wczesnie do weterynarza.To kosztuje 80zl., ale masz za to problem z glowy

Gość jak zabic ten smród
nie zabije kota:o on jest wykastrowany od wczoraj boze zeby to tylko pomoglo bo naprawde amoniak czuc wszedzie:o mam go neidlugo bo okolo 4 miiesiecy ale wali rowno a przeciez dopiero od niedawna zaczal znaczyc na powaznie:o czym moge psikac mieszkanie jakim zapachem? moze jakos to wywietrzeje dzisiaj mam caly dzien balkon otwarty

Gość ggghhhh
moj byl wykastrowany zanim zaczal znaczyc i nie smierdzi w ogole, nie czuc ze jest kot w mieszkaniu :D a juz 12 lat z nami mieszka

Gość ziutka .....
nie przejmuj się :) skoro kotka wykastrowałaś na pewno przestanie znaczyć Ci teren. Ja kota wykastrowałam jak już był dorosły i zaczął znaczyć teren. Po kilku dniach przestał i jest spokój. Twój kotek jest świeżo po kastracji i może mieć problemy z powstrzymaniem moczu. Czasami po narkozie tak bywa.

Gość jak zabic ten smród
zwir dla kotow jakis taki zapachowy on normalnie sika do kuwety ale z tej kuwety strasznie capi a kuwete mam w kuchni jak babcia wchodzi do mojej kuchni to sie za glowe lapie:( kilka razy nalam mi nie do kuwety tylko np za meble ale to wtedy byl u ans nieldugo i bal sie jako tako psa wiec gdzies musial tylko teraz. to naprawde smierdzi

a czy na pewno ma jaja wycięta?? weterynarz do której chodzę powiedziała że niektórzy lekarze podcinają tylko coś tam a nie wycinają jajek i dlatego kot nadal tryska,w usa np. 'obrywają" jaja szarpnięciem też bez wycinania, albo po prostu kotek jest chory i ma śmierdzący mocz

Gość meejhehehe
nie po prostu byl niewykastrowany powinno sie zmienic wszystko po kastracji

Gość kup spray na allegr0
vitopar kosztuje 25 zł chyba ale super działa. psikaj osikane miejsca.

Gość DziuniaP
Ja mam w domu kota i kotkę . Kupuję im sylikonowy żwirek . Kosztuje około 20 z ale starcza na 60 dni . Nie czuć nic . Wczesniej kupowałam zwykły zwirek i smierdziało nieziemsko . W dodatku trzeba było często wymieniac . A ten to raz na dwa tygodnie . A i kot nie jest wykastrowany ze względu , że ma astme , a takie koty mają problem z wybudzeniem sie z narkozy .

Gość najlepszy żwirek to Super Cats
inne to tanie podróby, Super Cats jest bardzo wydajny bo się idealnei zbryla, więc wyrzucasz tylko bryłki a reszta żwirku jest czysta są też werseje zapachowe, przy tym żwirku nawet nie czuć że ma się kota w domu żwirek kosztuje ok 15 zł ale naprawdę warto bo na długo wystarcza a co najważniejsze spełnia swoją rolę