Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sara122333

Pomyłka w zażywaniu!!!

Polecane posty

Witam serdecznie! Mam pewien PROBLEM i prosiłabym niezwłocznie o rade.!! Otóz przez moje roztargnienie wziełam o jedna tabletke za dużo. Patrząc dzisiaj rano na opakowanie widze, że wczoraj nie wziełam tabletki, gdyz w miejscu na opakowaniu oznaczonym środa była tabletka niezażyta. Tak więc niezwłocznie mimo,iz mineło 12 godzin, wziełam ta tabletke. Po czym zauważyłam, że w środe wziełam tebletke ale z drugiej strony opakowania z (poniedziałku) Podsumowaując. Zażyłam tabletke w środe wieczorem, oraz w czwartek rano. I cóż z tym fantem zronbic? Brac nadal tabletki wieczorami, mimo wziecia tabletki za dużo( gdyz ponoc nie ma się zmieniac, podczas brania opakowania godzin zazywania. Czy z powodu wzietej tabletki rano, przedstawic się teraz na ranne branie. I druga sprawa, czy zpowodu nieregularnego brania ( w tym przypadku o jedna tabletke za duzo niz za mało) jest możliwośc, że zajde w ciązy??? Prosze niezwłocznie o odp. Zgóry dziękuje

Gość lkjk
:)

Gość annnave
Wydaje mi się,że powinnaś teraz zażywać rano . Dla większej jednak pewności żeby nie zajść zabezpieczcie się dodatkowo a od następnego cyklu uważaj żeby się znów nie pomylić.

Hmm... to ja juz sama niewiem, kolezanki z roku powiedziały mi, że to nic nie szkodzi, że wziełam w środe wieczorem i w czwartek rano, mam nadal brac o stałej porze, tak też zrobiłam(wziełam tabsy równiez w czw. wieczorem). Mówiły, że po prostu skończe branie tabletek o jeden dzień wcześniej po czym zrobie 7 dni przerwy i zaczne znowu je brac. Mnie tylko obawia to, że po przez wprowadzenie większej dawki hormonu do organizmu, nie nastapily jakieś zmiany, bo robiąc jeden dzień przerwy, tez mogłoby byc to ryzykowne

Gość kjnkjn

Gość kjnkjn
Szczerze mówiąc to chyba więcej tu obaw i wątpliwości niż to wszystko warte... (bycmoże sie myle- bo o wpadke i problemy zdrowotne pewnie nie trudno) Ale niestety w dzisiejszych czasach młodziez jest ogromnie niedoinformowana (a lekcje nauki w rodzinie to chyba jakis absurd mijający się z prawdą...)