Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilkaaaaaaaaaaa

dlaczego faceci

Polecane posty

Gość Lilkaaaaaaaaaaa

nie dbają o siebie najczęściej mają w d... swój wygląd nie chodzą na siłownię itd, a od kobiet mają nie wiadomo jakie wymagania? Nie rozumiem tego

Gość una
nie chodzą na siłownię nie myja sie smierdza i sa oblesni a od kobiet wymagaja nawet depilacji TAM sami majac smierdzace i brudne jaja

Gość mnert
kobiet mają nie wiadomo jakie wymagania ja od kobiet nie oczekuje dbania o siebie . Powiem wiecej - nie lubie kobiet ktore o siebie przesadnie dbają , chodzą w codziennie makijażu .. Wazne by nie była gruba , bo 90 kg zywej wagi to przegiecie i jest nie zdrowe.. Wcale nie musi byc chuda jak wazy 65 kg , to mi nie przeszkadza.

Gość mnert
TAM sami majac smierdzace i brudne jaja wachasz i oglądasz wszystkim nieznajomym jaja ? POzwalają ci na to ? Ciekawe

Gość mnert
wymagaja nawet depilacji no to sie nie depiluj .. Twoja sprawa.. To ze inne kobiety sie depiluja nie znaczy ze ty musisz, a twoj facet pewnie to zakceptuje ..

Gość una
nie musze wachac jaj bo smierdzo od nich na kilometr nie trzeba blizej podchodzic aby to poczuc

Gość una
nie trzeba nawet ich wachac wystarczy poczytac o czym pisza

Gość mnert
ty lepiej zajmij sie swoim rozporkiem , a nie innym zagladasz do majtek...

Gość mnert
łatwo kryttkowac kogos , a nie siebie .. SPojrz w lustro czy widzisz jessice Albe w nim ?

Gość miniaasia
ale wiecie co on uwazaja ze jak maja abe to juz nhie tzreba dbac o siebie nie trzeba isc do fryzjera, nie trzeba wyczyscic butow kupic nowe spodnie itd... chociaz kobiety maja to samo moze ne tak jak faceci ale w jakims stopniu zmnijesza sie ta dbalosc o siebie

Gość mnert
dbanie dbaniem , ale niektórzy nawet jesli o siebie dbaja to nigdy nie beda wygladac jak Jessica Alba , tylko pozostana pasztetem.

Gość BikiniKill
jakby któryś z moich znajomych golił się codziennie nosił codziennie co innego , żelatyna na włosach itd miala bym go za pedała

Gość qweofiqguguuwheuJak
jak by kazda kobieta miala tyle pieniedzy co jesika to by tez pieknie wygladaly a jak by jesika nie miala pie niedzy to by napewno na ulicy nikt na nia nie popatrzyl, a po za tym jak dziewczyna o siebie dba jest czysta i ladnie pomalowana uczesana itp i jak sie ubierze odcisle jeansy ladnie skrojona bluzeczka wszystko dopasowane to inne laski zazdroszczą i sieja ploty ze jest dziwką czysta babska zazdrosc,,, nie. lepiej chodzic z gilem pod nosem i w rozciagnietych dresach a kobiety co dbaja o siebie nazywac dziwkami, kobieta musi pokazac ze jest kobieta a nie jakas wywloka co zadbac o siebie nie potrafi

Śmieszne jestescie i jak zawsze uogólniacie ... Ja moze nie mam klaty i grzejnczka jak gimnastycy ale NIGDY nie smierdze i nie ma sytuacji zebym był nie zadbany, ewentualnie 3 dniowy zarost to moja fantazja

Dodam ze mam niezwykłe powodzenie u pedalskiej częsci społeczeństwa:D

Gość Lilkaaaaaaaaaaa
i dlaczego faceci nie trenują regularnie swoich członkuw, tylko z takim śmiesznym instrumentem 20 cm startują do kobiet?

Gość qweofiqguguuwheuJak
to znaczy ze 20 cm to mały?

Gość ewelka..//
normalnie jak to czytam to mi sie nie dobrze robi.dziewczyny nie narzekajcie na facetow i nie wymagajcie od nich tego samego od was siebie faceci to inne" stworzenie" niz kobiety gdyby mialo byc tak samo to by ludzie sie niczym nie roznili i bez sensu by bylo dzielic ludzi na plci :D hehe