Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lisiczka piekna

NUDA w związku, jak jej uniknąć? jak ratować związek?

Polecane posty

Gość frufru
kazda z nas ma. ale skoro tu siedzimy to naczy ze nasi mezowie tez maja :) mój akurat śpi wiec sobie moge pozwalac :P

Gość kkkkkkkkkk
a co ty myslalas ze ciagle beda ochy i achy? zawsze jak sie jest ze soba dluzszy czas to wkrada sie rutyna tym bardziej ze mieszkacie razem, a nie widujecie sie na 2-3 razy w tyg.

Gość lisiczka piekna
Na razie rozwiązałam problem tak, że wgrał mi też tą grę i przylatuje do mojego kompa mi pomagać:) aa....i zrobił zakupy, bo dałam mu listę;) wolałabym spędzić ten czas przytulając się ale co zrobić...;) dziękuję wszystkim za pomoc.

Gość Kamka9
pierwsze tygodnie wspolnego mieszkania to byla jedna awantura. z mojej strony. ja mowilam, potem mialam pretensje a potem krzyczalam, ze ma sprzatac po sobie bo ja nie sprzataczka, ze ma umyc szklanki, ze ma wyniesc smieci, ze ma brudna bielizne brudna wrzucic do kosza a nie na ziemie, ze ma sie nauczyc pranie robic, ze ma sam prasowac swoje rzeczy itd.... wiem ze jak sie to przeczyta to brzmi strasznie, ale tak bylo na poczatku. jego mama to czyscioczka, pedantka, szkoda tylko ze syna nie nauczyla sprzatac (odkurzanie i sprzatanie swojego pokoju na swieta to za malo) teraz jestesmy swietnie zgranym malzenstwem, WSZYSTKO robimy razem, albo sie po prostu uzupelniamy ... nie ma ze ja cos robie bo jestem kobieta a on sie nie dotknie .... zyc nie umierac

Gość styl girly
Ja się zaczęłam ostatnio zastanawiać nad tym problemem jak nuda czy rutyna w związku. Według mnie wszystko leży w naszych rękach, im wcześniej zacznie się przeciwdziałać tym lepiej. czasami przeszkadza nam ogarniający leń ale przecież jest tyle ciekawych i pomocnych gadżetów i rozwiązań, że warto spróbować. Co o tym myślicie?

Gość bodziomasaz
Witam tym razem coś ze strony faceta, jesteśmy już ze sobą 16 lat, najpierw przyjaźń a później związek pełen ognia i uniesień. Teraz od 3 lat erotyczna pustka jak to ona mówi brak ochoty i już.Robię różne podchody, proponuję wspólny prysznic jakieś zabaweczki itd. i nic z tego, wieczorem do łóżka i idzie spać. Co Wy na to kobiety ? Czy staranie się to tylko po stronie faceta a Wy to gdzie.

Gość bodziomasaz
Po prostu brakuje mi jej bliskości, nawet zwykłego przytulenia.