Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tolaaa

co sądzicie o tych sukienkach?

Polecane posty

Gość fiutasek
ta pierwsza jest cuuuudowna ;) wlaśnie takie lubię. Druga też ok, ale jak dla mnie za dużo ma tych papierdólek ponaczepianych

Gość phiiiiii
ta druga milion razy ladniejsza, bardzo mi sie podoba

Gość obie piekne
jak dla mnie :) Ale chyba bym wziela ta 1

Pierwsza jest ładna, ale nie bierz jej jeśli jesteś niska a przede wszystkim pulchna

Dziękuję za wypowiedzi i proszę o jeszcze ;) Co do mojej figury - mam 174cm wzrostu, wymiary to 97/67/90 czyli mam większy biust, który niekoniecznie chciałabym bardzo eksponować... Przymierzałam obie te suknie i szczerze powiem, że o wiele lepiej czułam sie w pierwszej, natomiast osoby które mi doradzały twierdziły, że wyglądam w niej bardzo ładnie, ale ona taka skromna jest... i tu zasiały we mnie wątpliwość :(

Gość ssłońce
Druga piękna i zarazem skromna.Miałam podobną... Pierwsza aż zbyt skromna.

Gość ten drugi link
to normalnie boskość!!!!

Gość kotka222
ta druga jest duzo duzo ładniejsza

Gość 22222222

Biorąc pod uwagę że jesteś wysoka i szczupła - świetne wymiary! możesz sobie pozwolić dosłownie na wszystko:)

Dziękuję Dziewczyny, na razie widać gusta są podzielone - prawie po równo ;) Moon - dziękuję za komplement, jednak jak większość kobiet nie jestem tak do końca zadowolona ze swojej figury. Wydaje mi się, że nie mam dużego wcięcia w talii (raczej takie średnie), oraz że mam trochę szersze ramiona, stąd też bardziej skłaniałam się ku 1 sukni - co by się lepiej zakamuflować ;)

moim zdaniem druga ale byłaby jeszcze ładniejsza bez tej wstążki z kokardką pod biustem

Gość do Tolaaa
jaka jest cena pierwszej? prosze o odpowiedz

Gość kollaa
Zdecydowanie piewsza, druga jest oklepana!

Gość MOJA OPINIA
MNIE SIĘ ZDECYDOWANIE BARDZIEJ PODOBA TA 1!!!! jESLI JESTES WYSOKA I SZCZUPŁA TO BEDZIESZ W NIEJ SLICZNIE WYGLADAła!!! Fajnie ze wybrałaś taką prostą sukienkę bez tych koszmarnych " łapań" udziwnień i ozdób!!!

przymierzalam white one 427 a w kncu wybralam 424:)i czekam na nia wlasnie:)Dlatego z tych 2 bardziej podoba mi sie 2:)

Gość jesteś
pierwsza !!!!

Gość landrynka_222
zdecydowanie pierwsza, jest bajeczna!

Gość fjsklfjsdjgdkg
pierwsza lepsza, ale jeżeli masz duży biust to czy wygodnie Ci bedzie z ramiączkiem na szyji? poza tym bedziesz wydawała się w niej jeszcze szersza w ramionach niż jesteś. Natomiast druga ma sporo zdobień, owszem jest ładna ale bardziej na mały biust.

Gość skromne bardzo

wiesz, jeżeli masz spory biust to nie wiem, czy będziesz czuła się komfortowo w tej drugiej...

Hej, Dziękuję za wszystkie wpisy :) Do \'do tolaaa\' - ceny pierwszej dokładnie nie pamiętam, ale wydaje mi się, że kosztowała 3200 +/- 200zł Co do rozwiązania ramiączek. Wydaje mi się, że dekolt na szyję eksponuje dokładnie tyle biustu ile chcę ;) kolejną jego zaletą jest stabilność - nic nie spada, nie przesuwa się - w przeciwieństwie do 2 sukni (tu, jakbym ją kupiła, również dodałabym szelkę na szyję-co właściwie ciągle jest możliwe ;) ) Komentarz do linka - sukni bardzo podobnej do 1, ale z innym rozwiązaniem ramiączek - mierzyłam ją i wyglądałam kiepsko, na prawdę, tak jakoś bez emocji ;) Niby różni się tylko rozwiązaniem ramiączek, alt na żywo to jednak b.duża różnica - w tym wypadk (dla mnie) na minus.