Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

będzie padać

typy najgorszych kobiet

Polecane posty

Gość bardzo dobry temat
jelen byl ale sie zmyl:P rogi mu zbyt uze urosly:classic_cool:

Gość najgorszy typ kobiet to typ
nie-kobiecy czyli bezproblemowy

moje nietypy: - wulgarne - kobiecie nie przystoi - palaczki - sam nie pale i szybko wyczuwam ten smrod - grubych - zdaje sobie sprawe ze wrod ilus tam grubych sa takie co sa grube przez chorobe, ale generalnie jak jest gruba tzn ze nie dba o siebie i swoje zdrowie, no i oczywiscie nie cieszy oka - takim mowie zdecydowane nie - ubierajacych sie jak chłopy - nie musi miec wielkich cyckow, ale niech sie ubiera w kobiece ubrania - z krotkimi wlosami - wg mnie odejmuja mnustwo od urody, jedynie perfekcyjne cialo by moglo nadrobic krotkie wlosy ;] - ciagle narzekajacych - puszczalskich - tzn takich dla ktorych droga do kariery ma 4 litery - i w ogole zmieniajacych facetow za czesto - bez ambicji i tak ogolnie nt ludzi, wiec i kobiet tez sie tyczy: - dwulicowych - kłamców - zaborczych

Gość baarbapapa
roztleniony zsolaryzowany zatipsowany blond pustostan mnie tak nie irytuje jak kobieta ,ktora z niczym nie umie sobie poradzic, wiec trzeba do niej biec zanim po płaczliwym lamencie wpadnie w depresje bo nie umie zarowki wykrecic czyżby to pisał klasyczny babochłop? :P czasem_normalny_czasem_szalony--------> lista długa i sporo uprzedzeń. Pozytywnych cech też potrafiłbyś tyle wymienić?

roztleniony zsolaryzowany zatipsowany blond pustostan mnie tak nie irytuje jak kobieta ,ktora z niczym nie umie sobie poradzic, wiec trzeba do niej biec zanim po płaczliwym lamencie wpadnie w depresje bo nie umie zarowki wykrecic czyżby to pisał klasyczny babochłop? babochlopem nie jestem, a mam takie podejscie i na dodatek jestem blondynka kumulacja nieszczescia po prostu kobiety pojmujace kobiecosc jako nieudacznictwo, pierdolowatsc, liczenia zawsze na czyjas pomoc i zalewanie sie lzami mnie irytuja lubie ludzi potrafiacych zatroszczyc sie o siebie ii nie stwarzajacych klopotow samym swoim istnieniem

Gość czasem_normalny_czasem_szalo
@baarbapapa: proszę bardzo pozytywy: - rozsądna - dobra - dobra jako czlowiek - znajaca swoja wartosc - majaca swoje pasje, ktore realizuje i jest z tego powodu szczesliwa - spelniajaca sie w zawodzie - uczciwa - kochajaca i wierna - prawdomowna - lubiąca sex czesciej niz raz na 2 tygodnie :] - bez nalogów - lubiaca czynne uprawianie sportu - i na koniec: ze zgrabnym tyłkiem :)

Gość najgorsze to materialistki

Gość najgorsze to paniusie samotne

Gość mam w klasie
pogadajmy o najgorszym typie faceta :D

Gość mam w klasie
dres, w głowie tylko hwdp, a zainteresowania to "dupery" i bójki na meczach...

Gość mam w klasie
albo tzw " zasrany gej"

Gość najgorszy typ faceta to baba

Gość dobicnaglebieeeeeeeeeeee
najgorszy typ fcaeta to stereoTYP

Gość wracajac do kobiet
najgorsza to taki babochłop, niekobiece ciuchy, wulgarna, pluje, pierdzi, krzyczy itd :/ to jest obleśne

skrajności: -babochłop delikatnością swą przypominający king konga uduchowiona - mimoza nie potrafiąca żyć bo życie takie niedelikatne co do mężczyzn również ta sama zasada: niewieści laluś płaczliwy oraz samiec z jaskini przez czas tylko wyciągnięty u kobiet drażni mnie zbytnia nieporadność, płaczliwość, rozchwianie emocjonalne, a najbardziej irracjonalna kłótliwość