Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasanka wiosenna

jestem niestety obiektem seksualnym

Polecane posty

Gość ja tez tak mam jak ty
sasanka to odpowiadaj od razu facet klapnie jak przekluty balon a ty nie bedziesz sie czula jak ostatnia jakas

Sasanka mam to samo..z tym wyrachowaniem..:-( Przy blizszym poznaniu faceci zmieniaja o mnie zdanie i jestem dla nich dobra kumpela, bo wiedza ze kocham jednego:-) Nie daj sie zaszufladkowac, wal z mostu jak cos nie tak..spoko poznasz swojego faceta i [okocha Cie za całokształt nie za sex:-)

Gość Prawiczek dociekliwy detektyw
Doskonale wiem też że "piękny umysł" to taki slogan jak to że faceci wcale nie patrzą "w cycki " :).

interpretuj sobie jak chcesz ja ci pisze jak czuje i mysle moj facet musi byc madry i tyle i to jest jedyny wyznacznik ,skretynialych pieknisiow juz przerabialam sa do kitu mysla o sobie i tzrba ich nianczyc

zjadło mi się kawałek zdania . . Inteligenty facet jest tak pociągający jak dziewczyna z Teze , niby dobra ale wszyscy ją omijają ;).

a moze ja wiem co dobre :P i9 wole zjesz mniej a dobrej jakosci:)

Prawiczek moj jest super inteligentnym i miłym i wartosciowym facetem..ma 40 lat i czekal na mnie polowe zycia:-) serio pisze Chociaz mial powodzenie to nie lecial na sexik lub piekne oczy dla niego i dla mnie liczy sie wnetrze nie sam wyglad:-)

Larwka kobiece oczy często są piękne i wcale nie trzeba się uciekać do jakiś głupich niedomówień i porównań. "Lubię kiedy kobieta " ma takie właśnie ponętne spojrzenie , ładne i duże oczy skryte za zakręconymi na zalotce rzęsami :)

Extra piszesz:-) Ja mam naturalnie dłudie i podkrecone rzesy i zieone oczka:-) moj Pan niebieskie w ktorych mozna utonac

Gość Prawiczek tropiciel prawdy
W każdym razie życzę Paniom zniesmaczonym i rozgoryczonym aby spotykały samych inteligentów .

spotykasz i wybierasz mezczyzna jacy tobie odpowiadaja a nie sa dani :)mamy prawo wyboru prawiczku jakby nie było

Gość sasanka wiosenna
No nic, może kiedyś spotkam takiego co dopieści mnie intelektualnie i duchowo. Ale mi dzisiaj tego trzeba. Dzisiaj robiłam zdjęcie u fotografa i powiedział, że chętnie widziałby mnie podczas prywatnej sesji, w bieliźnie. Zapytałam tylko czy mam zapłacić teraz czy przy odbiorze.

Gość Prawiczek tropiciel prawdy
Powiem tak różne kobiety widziałem ale jak wspominały że jestem inteligentny to wiedziałem że za tym stwierdzeniem nie czai się fascynacja a jedynie jakaś prośba w stylu "czy mógłbyś mi pomóc ..." :). Nie twierdzę że kobiety są złe bo są wspaniałe , ale gadanie o tym że ma być taki och ach myśliciel to bajka jakich mało :) bo liczy się też ciało.

Jasne ze liczy sie ciało ale o gustach sie nie dyskutuje:-) jedni wola silnych drudzy uległych mezczyzn:-) dla mnie musi byc pachnacy, miły i szczery

chyba gorszy od propozycji seksu jest tekst faceta \"jestem inteligentny\"..Już samym tym stwierdzeniem sobie przeczy :P

Gość Prawiczek pasjonat kobiet
❤️ dla tych wszystkich co szukają tego inteligentnego ;) . Ps mimo iż starałem się wypytać o te wszystkie złe ruchy to odp. padały jak zwykle wymijające :)

to nie chodzi o to ze facet ma paplac ze jest inteligenty prawiczku ujme ci to w prostym rownaniu inteligenty facet= ma swoje pasje+jest kreatywny +wie czego w zyviu chce+ do tego dazy koniec i kropka

Gość sasanka wiosenna
No właśnie prawiczek, wymijające odpowiedzi a szkoda.

malunia niunia (malunia_niunia@wp.pl) chyba gorszy od propozycji seksu jest tekst faceta "jestem inteligentny"..Już samym tym stwierdzeniem sobie przeczy nie czaruj :P ------------------- Larkwa z tymi perfumami to prawda dziękuję za szczerość :) Facet pachnącym powinien być to już słyszałem kiedyś :)

W celu sprostowania nigdy nie mówię że jestem inteligenty czasem słyszę to od kobiet ;) ot taki psikus :)

Gość sasanka franka
lykam klocki parujace :classic_cool:

Gość Prawiczek Malowany Ptak
❤️ dla Agnieszki za szczerość i chęć dyskusji :)

Gość sasanka wiosenna
no nic, to po prostu będę sobą i poczekam na tego wymarzonego :) który będzie prowadził rozmowy na jakieś inne tematy no i nie od razu będzie pchał się na mnie z łapkami, zapewne wtedy zacznę się zastanawiać czy go pociągam, oj masakra ;) pozdrawiam i uciekam. Dziękuję za zainteresowani, topik pewnie będzie sobie żył swoim rytmem, bo tak jakoś odskoczył od tematu. Buźki dla wszystkich. Pa pa.

Dziekuje Prawiczek..buziaki dla Ciebie👄..mykam na hausa to takie małe zboczenie zawodowe;-)

Gość Chuj_jakich_mało
sasanka, mogę cię zerżnąć bez traktowania, przewiercę cię tak, że będzie Ci wszystko jedno... :classic_cool:

Gość sasanka wiosenna
Śmiać mi się tylko chce jak pomyślę,że zrobiłam Was wszystkich w bambuko :P Jak mają do mnie nie rzucać takich tekstów jak jestem rasową suczą?mało która z Was jest warta zainteresowania...becznie było popatrzeć,ja się próbujecie ze mną utożsamiać i pocieszać,że też tak macie...Żałosne :D Nigdy tak nie będziecie mieć bo urodą do pięt mi nie dorastacie.Pozdrawiam :D🖐️