Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość betty1986

skończył we mnie....dni płodne czy nie ?

Polecane posty

Gość betty1986
aale jak sie liczy 14 dni od nastepngo krwawienia to jak ja mam cykle ok.30 dniowe to tak samo ?

Gość betty1986
jesteście jeszcze ????????????????????????

Gość ja mam lepiej..........
ja mam lepiej, bo kochalam sie 2 dni temu ze swoim bylym chlopakiem. On przerwal, mowi ze musi odpoczac, a ze mnie sie sperma wylewa(...) Pytam co jest grane, a on ze jak bede w ciazy to sie ze mna ozeni. Szok. Ale z moich kalkulacji i obliczen wynika ze to nie mogly byc raczej dni plodne. Okres w marcu mi sie spoznil o jakies 10 dni. Dostalam go w czwartek, a ta sytuacja z bylym miala miejsce tydzien pozniej. Jesli to byl tydzien po dostaniu miesiaczki to chyba nie ma szans na ciaze, prawda?

Gość betty1986
"do ja mam lepiej..." możliwe ze tak, u mnie było ponad 1,5 tyg i jest szansa na to ze za 9 miesicy zostane mamusią.

Gość ja mam lepiej..........
szansa podobno jest zawsze.. nawet kiedy uprawia sie seks podczas okresu mimo ze to sa najbardziej nieplodne dni miesiaca. ale jest te 3 plodne dni sa w polowie cyklu to chyba ani ty ani ja nie mamy powodow do zmartwienia.. nawet po doliczeniu 3 dni przed owulacja i 3 dni po z racji sluzu, ktory utrzymalby plemniki przy zyciu.. Nie sadzisz?

Gość betty1986
pożyjemy, zobaczymy :) Ale szczerze mówiąc, jak sobie myśle ,że być może za 9 miesięcy będę mamą ( chociasz to nigdy nie wiadomo, jedna zajdzie za pierwszym "strzałem" druga za 20 ;/ ) ale jak by już okazało się że jestem w ciąży byłabym najszczęśliwszą kobietą pod słońcem :) a jakie pierwsze objawy dają znak o ciąży ? kiedy je można zauważyć? po jakim czasie ?

Hej kobietki :)))Ostatnio współzyłam z moim partnerem dn.25 na 26 oraz 28na 29 marzec a miesiaczke miałam 11 marca.Hmm...teraz sie zastanawiam czy zostane po raz drugi szczesliwą mamą...Moze ktoś mi pokmóc w obliczeniach??Pozdrawiam