Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fryzuranawiosne

pdoradzcie jakas fryzurke z cienkich wlosow i raczej niepodatnych na

Polecane posty

Gość fryzuranawiosne

ukladanie i prostych. jutro chce isc do fryzjera ale nie mam pomyslu. moze podajcie jakies fotki

Gość kotka222
cienkie i rzadkie wlosy maja to do siebie ze w żadnej fryzurce nie wzgladasz ladnie

Gość fryzuranawiosne
moje akurat nie sa rzadkie . sa dosc geste tylko pojedynczy wlos jest cienki i przez to w niekazej fryzurze mi jest dobrze. no i sa proste i nie chca sie ukladac

Gość emilkaaa22
ja mam cienkie ale jest ich duzo nie sa ani proste ani krecone takie hmmm lekko falowne tragedia jak sa pocieniowane na dlugosci wygladaja jak piora wreszcie udalo mi sie znalezc fryzjerke ktora wie jak je sciac cienkie wlosy nie moga byc dlugie najlepsze jak dla mnie dlugosc do polowy szyi cieniowane ale bardzo delikatnie na koncach tylko sciete warstwowo gdzie pod spodem sa krotsze i sciete prosto

Gość fryzuranawiosne
ale podajcie jakies fotki. teraz mam takie proste dlugosci do brody, bez grzywki ale zastanawiam sie nad grzywka ale nie taka prosta tylko z boku ze skosu

Gość fryzuranawiosne
fajna:-) tylko sie zastanawiam czy by mnie ta grzywka z boku nie denerwowala i wchodzila w oczy. mam lekkie wlosytore wystarczy ze lekko wiatr zawieje a juz kazdy w inna strone

Gość emilkaaa22
ja tez tak mam dlatego tzreba uzywac lakieru..dobrego:) bo cienkie wlosy sa przewaznie "miekkie" i delikatne

Gość fryzuranawiosne
tylko ze lakier je skleja i robia sie takie siurki albo chelm na glowie

Gość emilkaaa22
yyyyy musisz miec dobry lakier i nie nakladac duzo i jak spryskujesz to zeby nie blisko wlosow wtedy sie nie skleja

hej emilka:) moja siostra kupila jakas maseczkę kadusa albo kallosa- za 20 zl, w czerwonym pudelku typu nivea soft duze, wiesz jakie? taka jajeczna jakas, wiem ze byla ekstra, wlosy sie podnosily i trzymaly bez lakieru

Gość fryzuranawiosne