Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tymbarkowa

Wózek dobry w niewygórowanej cenie - proszę o opinie.

Polecane posty

Szukam wózka wielofunkcyjnego na 4 kołach najlepiej pompowanych z możliwością montażu fotelika. Cena max 1500zł, myślałam o implascie bolderze jednak pani w sklepie odradziła jego zakup z powodu częstego blaknięcia materiału, no i cena z fotelikiem to koszt około 2000zł. Proszę powiedzcie jakie wózki macie, jakie warto kupić. Dziękuję serdecznie za opinie.

Gość polecam jedo bartatina
kola sa pompowane, paski lub wahacze

Gość kocham coreczke ponad wszystko
a ja bym ci poradzial sam wozek gleboki bez spacerowki, sama jestem mama 9 miesiecznej corci, ja i wszytskie moje kolezanki kupowaly wozki wielofunkcyjne, pozniej jak przzychodzi do zmiany na spacerowke okazuje sie ze sa do bani, sama sprzedalam wozek wielofumkcyjnyjny, mialam coneco toledo niby piekny i wogole a spacerowka do du... teraz kupilam za 360 zl spacerowke baby design walker i jestem bardzo zadowolona, nie umywa sie do poprzedniej spacerowki, a jak jestes juz zdecydowana to nie patrz na wyglad wozka tylko czy dzioecku bedzie wygodnie, szukaj z duza gondola, tak zeby w ziemie w kurtce sie miescilo, nie wiem na kiedy masz rozwiazanie, ale jak sie kupuje to sie o tym nie mysli pozniej to wszytsko wychodzi, ja mialam mala gondole, i zalowalalm ze musialam mala szybko do spacerowki na lezanke przeniec w ziemie, najlepszy wozek na 4 kolach z przodu zeby byly skretne, takie wozki sa super prowadzi, nie bierz 3 kolowca bo bedziesz miala problem z podjazdem pod schody:)

Gość Roan
A ja mam roan marite i jestem zadowolona. Jedyna wada to waga 15 kg ale mi akurat to nie przeszkadza bo nie musze go nosic po schodach. Pozatym koszt z fotelikiem to jakies 1300-1400 zl. A najwiekszy plus to duza gondola ktora posluzy naprawde dlugo i ladny desing.

Gość srututututututu
takiego typu zapomniałam dodac inna kolorystyka:)

Ja też polecam wózki firmy Jedo, ale nie Bartatinę a Fyn: http://allegro.pl/item592778655_jedo_fyn_3_ds_4_ds_kol_na_2009_juz_sa_gratisy_w_wa.html Gondola duża, cudnie się prowadzi, duże pompowane koła przejadą po każdej nawierzchni. Doskonale sprawdził mi się w dużym mieście jak i na spacerach poza miastem. Bardzo zwrotny, uwielbiam ten wózek. Bałam się spacerówki, bo wszyscy mówią, że są do bani. A ja swojej spacerówki za nic w świecie bym nie oddała. Może nie prezentuje się jakoś super, ale jest duża, rozkładana na płasko, ma dużą budę, przekładaną z gondoli. Naprawdę nie zamieniłabym tego wózka za nic w świecie. Do tego duży kosz na zakupy. Jego przewaga nad implastem jest taka, że budka ciszej chodzi. Miałam porównanie. Z minusów, to waga i hamulec się zacina. A tak to nic.

ja mam do sprzedania wózek wielofunkcyjny : wózek głęboki, gondola , spacerówka kolor rudo beżowy koła pompowane, nie zniszczony cena 200zł.

o co nikt nie chce kupić używanego wózka za 200zł (to nie jest ostateczna cena)? chcę go sprzedać bo nie mam co z nim robić trochę mi zajmuje miejsce i chcę się go pozbyć

Gość srututututututu
napewno by sie ktos znalazł kto zechciał by kupic moze fotke wrzuc bardziej zachec